Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

549
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

551
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تاثیر باکتری های محرک رشد تولید متابولیت های سازگاری و برخی خصوصیات یونجه همدانی در طی تنش خشکی

صفحات

 صفحه شروع 61 | صفحه پایان 75

چکیده

 لطفا برای مشاهده چکیده به متن کامل (PDF) مراجعه فرمایید.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    ظفری، مهناز، عبادی، علی، پرمون، قاسم، و جهان بخش، سدابه. (1394). تاثیر باکتری های محرک رشد تولید متابولیت های سازگاری و برخی خصوصیات یونجه همدانی در طی تنش خشکی. فرآیند و کارکرد گیاهی، 4(14)، 61-75. SID. https://sid.ir/paper/234206/fa

    Vancouver: کپی

    ظفری مهناز، عبادی علی، پرمون قاسم، جهان بخش سدابه. تاثیر باکتری های محرک رشد تولید متابولیت های سازگاری و برخی خصوصیات یونجه همدانی در طی تنش خشکی. فرآیند و کارکرد گیاهی[Internet]. 1394؛4(14):61-75. Available from: https://sid.ir/paper/234206/fa

    IEEE: کپی

    مهناز ظفری، علی عبادی، قاسم پرمون، و سدابه جهان بخش، “تاثیر باکتری های محرک رشد تولید متابولیت های سازگاری و برخی خصوصیات یونجه همدانی در طی تنش خشکی،” فرآیند و کارکرد گیاهی، vol. 4، no. 14، pp. 61–75، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/234206/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا