APA:
کپیحیدرنژاد، سمیه، رنجبرفردوئی، ابوالفضل، و ولی، عباسعلی. (1394). بررسی تغییرات محتوی رنگدانه های فتوسنتزی, پارامترهای فلورسنس کلروفیلی و عناصر غذایی در گیاه اشنان (.Seidlitzia rosmarinus L) تحت تنش شوری. فرآیند و کارکرد گیاهی، 4(13)، 37-45. SID. https://sid.ir/paper/234302/fa
Vancouver:
کپیحیدرنژاد سمیه، رنجبرفردوئی ابوالفضل، ولی عباسعلی. بررسی تغییرات محتوی رنگدانه های فتوسنتزی, پارامترهای فلورسنس کلروفیلی و عناصر غذایی در گیاه اشنان (.Seidlitzia rosmarinus L) تحت تنش شوری. فرآیند و کارکرد گیاهی[Internet]. 1394؛4(13):37-45. Available from: https://sid.ir/paper/234302/fa
IEEE:
کپیسمیه حیدرنژاد، ابوالفضل رنجبرفردوئی، و عباسعلی ولی، “بررسی تغییرات محتوی رنگدانه های فتوسنتزی, پارامترهای فلورسنس کلروفیلی و عناصر غذایی در گیاه اشنان (.Seidlitzia rosmarinus L) تحت تنش شوری،” فرآیند و کارکرد گیاهی، vol. 4، no. 13، pp. 37–45، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/234302/fa