مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

712
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

557
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تاثیر مصرف پودر سیر خام (Allium sativum) بر شاخص های رشد، بازماندگی و ترکیب بدن میگوی پا سفید (Litopenaeus vannamei) پرورش یافته با آب دریای خزر

صفحات

 صفحه شروع 143 | صفحه پایان 150

چکیده

 این مطالعه به منظور بررسی تاثیر سطوح مختلف پودر سیر خام بر روی برخی شاخص های رشد, بازماندگی و ترکیبات بدن میگوی پا سفید ( (Litopenaeus vannamei پرورش یافته با آب دریای خزر صورت پذیرفت. بدین منظور, 4 گروه از میگوها با میانگین وزنی 0.44±4.20 گرم در وان های فایبرگلاس 100 لیتری با تراکم 20 عدد میگو در هر وان, به مدت 56 روز با سطوح مختلف پودر سیر خام (0, 0.25, 0.5 و 1 درصد غذا, هر تیمار با 3 تکرار) غذادهی شدند. در انتهای دوره شاخص های رشد (میانگین افزایش وزن بدن, درصد افزایش وزن بدن, ضریب تبدیل غذایی و ضریب رشد ویژه), درصد بازماندگی و ترکیبات بدن این تیمارها با تیمار شاهد مورد مقایسه قرار گرفت. نتایج بدست آمده نشان داد, که تیمار تغذیه شده با سطح 1 درصد پودر سیر خام, از شاخص های رشد بهتر و بازماتدگی بیشتری نسبت به سایر تیمارها برخوردار بود (P<0.05). بررسی ترکیب شیمیایی لاشه نشان دهنده آن بود که اختلاف معناداری در میزان پروتئین بین تیمار 1 درصد با تیمارهای 0.25 و شاهد وجود داشت, هر چند که در درصد چربی, خاکستر و رطوبت بین تیمارهای مختلف تفاوت معناداری مشاهده نشد (P>0.05). بر اساس نتایج حاصله, استفاده از پودر سیر خام بویژه در سطح 1 درصد در جیره میگو پا سفید, به منظور بهبود شاخص های رشد, بازماندگی و ترکیبات بدن توصیه می شود.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    گل آقایی، مهدی، عادل، میلاد، و حافظیه، محمود. (1395). تاثیر مصرف پودر سیر خام (Allium sativum) بر شاخص های رشد, بازماندگی و ترکیب بدن میگوی پا سفید (Litopenaeus vannamei) پرورش یافته با آب دریای خزر. مجله علمی شیلات ایران (فارسی)، 25(2)، 143-150. SID. https://sid.ir/paper/4673/fa

    Vancouver: کپی

    گل آقایی مهدی، عادل میلاد، حافظیه محمود. تاثیر مصرف پودر سیر خام (Allium sativum) بر شاخص های رشد, بازماندگی و ترکیب بدن میگوی پا سفید (Litopenaeus vannamei) پرورش یافته با آب دریای خزر. مجله علمی شیلات ایران (فارسی)[Internet]. 1395؛25(2):143-150. Available from: https://sid.ir/paper/4673/fa

    IEEE: کپی

    مهدی گل آقایی، میلاد عادل، و محمود حافظیه، “تاثیر مصرف پودر سیر خام (Allium sativum) بر شاخص های رشد, بازماندگی و ترکیب بدن میگوی پا سفید (Litopenaeus vannamei) پرورش یافته با آب دریای خزر،” مجله علمی شیلات ایران (فارسی)، vol. 25، no. 2، pp. 143–150، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/4673/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button