مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

734
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

714
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تاثیر جیره غذایی مکمل شده با پودر پیاز (Allium cepa) بر شاخص های رشد، بازماندگی، ترکیب فیله و فراسنجه های خونی ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)

صفحات

 صفحه شروع 63 | صفحه پایان 73

چکیده

 لطفا برای مشاهده چکیده به متن کامل (PDF) مراجعه فرمایید.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    بنام، رزا، اورجی، حسین، کرامت، عبدالصمد، و جانی خلیلی، خسرو. (1395). تاثیر جیره غذایی مکمل شده با پودر پیاز (Allium cepa) بر شاخص های رشد, بازماندگی, ترکیب فیله و فراسنجه های خونی ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss). زیست شناسی جانوری تجربی، 4(4 (پیاپی 16))، 63-73. SID. https://sid.ir/paper/236073/fa

    Vancouver: کپی

    بنام رزا، اورجی حسین، کرامت عبدالصمد، جانی خلیلی خسرو. تاثیر جیره غذایی مکمل شده با پودر پیاز (Allium cepa) بر شاخص های رشد, بازماندگی, ترکیب فیله و فراسنجه های خونی ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss). زیست شناسی جانوری تجربی[Internet]. 1395؛4(4 (پیاپی 16)):63-73. Available from: https://sid.ir/paper/236073/fa

    IEEE: کپی

    رزا بنام، حسین اورجی، عبدالصمد کرامت، و خسرو جانی خلیلی، “تاثیر جیره غذایی مکمل شده با پودر پیاز (Allium cepa) بر شاخص های رشد, بازماندگی, ترکیب فیله و فراسنجه های خونی ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)،” زیست شناسی جانوری تجربی، vol. 4، no. 4 (پیاپی 16)، pp. 63–73، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/236073/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button