APA:
کپیبنام، رزا، اورجی، حسین، کرامت، عبدالصمد، و جانی خلیلی، خسرو. (1395). تاثیر جیره غذایی مکمل شده با پودر پیاز (Allium cepa) بر شاخص های رشد, بازماندگی, ترکیب فیله و فراسنجه های خونی ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss). زیست شناسی جانوری تجربی، 4(4 (پیاپی 16))، 63-73. SID. https://sid.ir/paper/236073/fa
Vancouver:
کپیبنام رزا، اورجی حسین، کرامت عبدالصمد، جانی خلیلی خسرو. تاثیر جیره غذایی مکمل شده با پودر پیاز (Allium cepa) بر شاخص های رشد, بازماندگی, ترکیب فیله و فراسنجه های خونی ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss). زیست شناسی جانوری تجربی[Internet]. 1395؛4(4 (پیاپی 16)):63-73. Available from: https://sid.ir/paper/236073/fa
IEEE:
کپیرزا بنام، حسین اورجی، عبدالصمد کرامت، و خسرو جانی خلیلی، “تاثیر جیره غذایی مکمل شده با پودر پیاز (Allium cepa) بر شاخص های رشد, بازماندگی, ترکیب فیله و فراسنجه های خونی ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)،” زیست شناسی جانوری تجربی، vol. 4، no. 4 (پیاپی 16)، pp. 63–73، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/236073/fa