APA:
کپیغضنفری، شکوفه، و محمدی، زاهد. (1394). سطوح مختلف اسانس گشنیز در جیره جوجه های گوشتی: اثرات بر عملکرد رشد, خصوصیات لاشه و فراسنجه های ایمنی خون. زیست شناسی جانوری تجربی، 4(3 (پیاپی 15))، 21-30. SID. https://sid.ir/paper/236119/fa
Vancouver:
کپیغضنفری شکوفه، محمدی زاهد. سطوح مختلف اسانس گشنیز در جیره جوجه های گوشتی: اثرات بر عملکرد رشد, خصوصیات لاشه و فراسنجه های ایمنی خون. زیست شناسی جانوری تجربی[Internet]. 1394؛4(3 (پیاپی 15)):21-30. Available from: https://sid.ir/paper/236119/fa
IEEE:
کپیشکوفه غضنفری، و زاهد محمدی، “سطوح مختلف اسانس گشنیز در جیره جوجه های گوشتی: اثرات بر عملکرد رشد, خصوصیات لاشه و فراسنجه های ایمنی خون،” زیست شناسی جانوری تجربی، vol. 4، no. 3 (پیاپی 15)، pp. 21–30، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/236119/fa