به منظور بررسی اثر چای سبز و روغن ماهی بر عملکرد و عیار پادتن علیه بیماری نیوکاسل، 405 قطعه جوجه گوشتی یکروزه در قالب طرح کاملا تصادفی با استفاده از آزمون فاکتوریل 3×3 مورد بررسی قرار گرفتند. جوجه ها به 9 گروه و هر گروه به 3 دسته 15 قطعه ای تقسیم شدند. جوجه ها با 9 جیره حاوی مقادیر صفر (T0)، (T0.75) 0.75 یا 1.5 (T1.5) درصد پودر خشک چای سبز و مقادیر صفر (F0)، (F0.75) 0.75 یا 1.5 (F1.5) درصد روغن ماهی تغذیه شدند. واکسن نیوکاسل در روز 8 و 17 استفاده شد. جهت تعیین عیار پادتن علیه ویروس نیوکاسل به وسیله آزمایش ممانعت از هموآگلوتیناسیون (HI) در روزهای 25، 32 و 39، از ورید بال 5 جوجه در هر تکرار نمونه خون گرفته شد. نتایج نشان داد که در کل دوره ضریب تبدیل خوراک بین تیمار ها تفاوتی نداشت (0.05<P) و کمترین افزایش وزن روزانه (30.43) و بیشترین مصرف خوراک (73.25) در مقدار 1.5 درصد روغن ماهی و 1.5 درصد چای سبز مشاهد شد (0.05>P). در روز 39، بیشترین عیار پادتن (3) در سطح 1.5 درصد روغن ماهی مشاهده شد (0.05>P). در روزهای 32 و 39 عیار پادتن ضد ویروس نیوکاسل در سطح 1.5 درصد پودر خشک چای سبز (به ترتیب 2.09 و 2.18) کمتر از صفر درصد پودر خشک چای سبز (به ترتیب 2.64 و 2.84) بود (0.05>P). در نتیجه افزودن 1.5 درصد روغن ماهی و 1.5 درصد چای سبز به جیره جوجه های گوشتی به ترتیب سبب تحریک و تضعیف پاسخ های ایمنی هومورال علیه بیماری نیوکاسل می شود (0.05<P).