مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

891
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

180
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

جداسازی، شناسایی و تعیین خصوصیت پروتئاز مقاوم به حلال آلی در Bacillus sp. DAF-01

صفحات

 صفحه شروع 37 | صفحه پایان 47

چکیده

 مقدمه: باکتری های مقاوم به حلال جزو گروه کمابیش جدیدی از باکتری های اکسترموفیل هستند که توانایی تولید پروتئازهایی مقاوم به حلال آلی را با کاربرد استفاده در بیوتکنولوژی صنعتی, برای تولید ترکیبات با ارزش دارند. از این رو, یافتن این باکتری ها به تازگی مورد توجه ویژه محققان قرار گرفته است.مواد و روش ها: در این تحقیق, از چشمه آب گرم گور, واقع در شهرستان جیرفت, نمونه برداری شد. نمونه ها در محیط حاوی سیکلوهگزان و تولوئن به مدت سه روز کشت داده شدند. غربال گری باکتری های مولد پروتئاز روی محیط جامد اختصاصی (Skim milk agar) SKM بر اساس قطر هاله, انجام شد. بهترین گونه باکتریایی توسط روش 16S rDNA شناسایی و میزان فعالیت پروتئازی در دماهای مختلف, اسیدیته و حلال های آلی بررسی شد.نتایج: نتایج حاصل از تطبیق توالی و درخت فیلوژنتیکی نشان دادند که گونه فوق, 97 درصد به گونه Bacillus niacini شباهت دارد. مطالعات آنزیمی نشان داد که این آنزیم در گستره دمایی 20 تا 90 درجه سانتی گراد فعالیت پروتئازی دارد که بیشترین آن در دمای 60 درجه سانتی گراد گزارش می شود. علاوه بر این, بیشترین فعالیت پروتئازی نیز در محدوده اسیدیته های 8 تا 9 و بیشترین پایداری در اسیدیته 9 گزارش می شود. بررسی فعالیت پروتئازی در حضور حلال های آلی متانول, تولوئن, DMF, ایزوپروپانول و سیکلوهگزان نشان می دهد که میزان فعالیت آنزیمی باقی مانده نسبت به نمونه فاقد حلال آلی بیش از 80 درصد است.بحث و نتیجه گیری: قابلیت های گرما دوست بودن, فعالیت در اسیدیته های قلیایی و پایداری در حضور حلال های آلی این پروتئاز اهمیت درخور توجهی برای استفاده در صنایع مختلف را دارد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    بدویی دلفارد، ارسطو، امیری بهرامی، مصطفی، ریاحی مدوار، علی، کرمی، زهرا، و ابراهیمی، محمدعلی. (1391). جداسازی, شناسایی و تعیین خصوصیت پروتئاز مقاوم به حلال آلی در Bacillus sp. DAF-01. زیست شناسی میکروارگانیسم ها، 1(2)، 37-47. SID. https://sid.ir/paper/237286/fa

    Vancouver: کپی

    بدویی دلفارد ارسطو، امیری بهرامی مصطفی، ریاحی مدوار علی، کرمی زهرا، ابراهیمی محمدعلی. جداسازی, شناسایی و تعیین خصوصیت پروتئاز مقاوم به حلال آلی در Bacillus sp. DAF-01. زیست شناسی میکروارگانیسم ها[Internet]. 1391؛1(2):37-47. Available from: https://sid.ir/paper/237286/fa

    IEEE: کپی

    ارسطو بدویی دلفارد، مصطفی امیری بهرامی، علی ریاحی مدوار، زهرا کرمی، و محمدعلی ابراهیمی، “جداسازی, شناسایی و تعیین خصوصیت پروتئاز مقاوم به حلال آلی در Bacillus sp. DAF-01،” زیست شناسی میکروارگانیسم ها، vol. 1، no. 2، pp. 37–47، 1391، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/237286/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button