2558
نتیجه یافت شد
اعمال فیلتر
تعداد صفحات
انتقال به صفحه
آرشیو
سال
دوره(شماره)
مشاهده شمارگان
مقاله نشریه
دانلود
نسخه انگلیسی
بررسی میزان افت ترکیبات تغذیه ای طی فرایند تولید ماست تغلیظ شده سنتی تولوق و توربا
علیرضالو کاظم | آزادمرددمیرچی صدیف
فرآوری و نگهداری مواد غذایی
سال:
دوره:
شماره:
صفحات:
استنادات:
بازدید:
دانلود:
لطفا برای مشاهده چکیده به متن کامل (PDF) مراجعه فرمایید.
بیشتر
بازدید 545
اثر انجماد بر خصوصیات رئولوژیکی و بافتی صمغ دانه بالنگو
ضامنی عاکفه | کاشانی نژاد مهدی | اعلمی مهران | صالحی فخرالدین
بازدید 1067
اثرآنتی اکسیدانی پروتئین هیدرولیز شد ه آب پنیر بر پیشرفت اکسایش روغن سویا
پیری قشلاقی شیما | صادقی ماهونک علیرضا | اعلمی مهران | قربانی محمد
بازدید 790
بررسی اثر نانو ذرات بر خواص مکانیکی و نفوذپذیری فیلم های ترکیبی ژلاتین ماهی سردآبی و کاپاکاراگینان
هاشمی طباطبایی رامین | میرزایی حبیب اله | محمدی نافچی عبدالرضا
بازدید 674
جداسازی و شناسایی گونه های لاکتوباسیلوس از شیر خام و تعیین فعالیت اسیدی آنها
سلیمی نمین شریتا | خمیری مرتضی | مقصودلو یحیی | میرزانمدی فرخ
بازدید 16072
خصوصیات فیزیکوشیمیایی، ویژگی های حسی و شاخص پروتئولیز پنیر تولیدی با استفاده از جایگزینی چربی شیر با روغن فندق
فتحی آچاچلویی بهرام | حصاری جواد | آزادمرددمیرچی صدیف
بازدید 793
کیفیت میکروبی شیرهای پاستوریزه در روز انقضاء در شهر تهران
کوشکی محمدرضا | کوهی کمالی پالیز | عزیزخانی محمد | هادی نیا نوشین | امیری زهره
بازدید 922
تولید ژلاتین از ضایعات حاصل از ماهیان شوریده معمولی (Otolithes ruber) و یال اسبی (Trichiurus lepturus)
آبرومند علی
بازدید 2356