APA:
کپیجهانی، طاهره، و آذر، مهین. (1395). بررسی تاثیر هموژنیزاسیون خامه بر ترکیب شیمیایی و ویژگیهای حسی موزارلای کم چرب تهیه شده با جانشین چربی. فرآوری و نگهداری مواد غذایی، 8(2 )، 123-142. SID. https://sid.ir/paper/240156/fa
Vancouver:
کپیجهانی طاهره، آذر مهین. بررسی تاثیر هموژنیزاسیون خامه بر ترکیب شیمیایی و ویژگیهای حسی موزارلای کم چرب تهیه شده با جانشین چربی. فرآوری و نگهداری مواد غذایی[Internet]. 1395؛8(2 ):123-142. Available from: https://sid.ir/paper/240156/fa
IEEE:
کپیطاهره جهانی، و مهین آذر، “بررسی تاثیر هموژنیزاسیون خامه بر ترکیب شیمیایی و ویژگیهای حسی موزارلای کم چرب تهیه شده با جانشین چربی،” فرآوری و نگهداری مواد غذایی، vol. 8، no. 2 ، pp. 123–142، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/240156/fa