APA:
کپیقهرمانی فر، امین. (1395). تاثیر ویژگیهای نانوامولسیونهای حاصل از هموژنیزاسیون فشار بالا بر ویژگیهای ریزکپسول-های حاصل از فرایند ریزپوشانی لیمونن به روش خشک کردن پاششی. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، 26(3)، 0-0. SID. https://sid.ir/paper/357588/fa
Vancouver:
کپیقهرمانی فر امین. تاثیر ویژگیهای نانوامولسیونهای حاصل از هموژنیزاسیون فشار بالا بر ویژگیهای ریزکپسول-های حاصل از فرایند ریزپوشانی لیمونن به روش خشک کردن پاششی. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)[Internet]. 1395؛26(3):0-0. Available from: https://sid.ir/paper/357588/fa
IEEE:
کپیامین قهرمانی فر، “تاثیر ویژگیهای نانوامولسیونهای حاصل از هموژنیزاسیون فشار بالا بر ویژگیهای ریزکپسول-های حاصل از فرایند ریزپوشانی لیمونن به روش خشک کردن پاششی،” پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، vol. 26، no. 3، pp. 0–0، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/357588/fa