APA:
کپیمظاهری نسب، مسعود، حبیبی نجفی، محمدباقر، و رضوی، سیدمحمدعلی. (1391). اثر کاربرد دو نوع جایگزین چربی بر خصوصیات فیزیکی, شیمیایی و حسی پنیر موزارلای کم چرب. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، 8(2)، 103-114. SID. https://sid.ir/paper/143551/fa
Vancouver:
کپیمظاهری نسب مسعود، حبیبی نجفی محمدباقر، رضوی سیدمحمدعلی. اثر کاربرد دو نوع جایگزین چربی بر خصوصیات فیزیکی, شیمیایی و حسی پنیر موزارلای کم چرب. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1391؛8(2):103-114. Available from: https://sid.ir/paper/143551/fa
IEEE:
کپیمسعود مظاهری نسب، محمدباقر حبیبی نجفی، و سیدمحمدعلی رضوی، “اثر کاربرد دو نوع جایگزین چربی بر خصوصیات فیزیکی, شیمیایی و حسی پنیر موزارلای کم چرب،” پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 8، no. 2، pp. 103–114، 1391، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/143551/fa