مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

871
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

574
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تعیین عملکرد پارامترهای رشد، بازماندگی و مقاومت در برابر استرس های محیطی در لاروهای کپور معمولی Cyprinus carpio. L.) F1) تغذیه شده با سطوح مختلف مخمر Saccharomyces cerevisiae

صفحات

 صفحه شروع 11 | صفحه پایان 30

چکیده

 این مطالعه با استفاده از کنستانتره کشت داده شده Saccharomyces cerevisiae در چهار سطح (0.3, 0.5, 0.7 و 1 گرم در هر کیلوگرم غذا) مخلوط شده با غذای پلیت و در یک دوره غذادهی 60 روزه به لاروهای کپورمعمولی F 1 (Cyprinus carpio) به صورت یک طرح کاملا تصادفی در چهار تیمار آزمایشی T 1, T 2, T 3 و T 4 و همچنین یک جیره غذایی پلیت شده از محصولات کارخانجات فرادانه ولی فاقد محصول تجاری ایمکس به عنوان جیره غذایی شاهد (CF) با سه تکرارانجام شد. جهت انجام این آزمایش ابتدا جیره های آزمایشی (T1, T2, T3 و T4) با محصول ایمکس مخلوط شده و به مدت 5 ساعت جهت خشک شدن درون انکوباتور قرار داده شده و سپس مورد تغذیه لاروها قرار گرفت. برای این منظورتعداد 600 قطعه لارو ماهی کپور معمولی با میانگین وزن اولیه (انحراف معیار ± میانگین وزن) 1.3 ± 0.273 گرم تهیه و به آزمایشگاه منتقل گردید. پس از سازگاری یک هفته ای لاروها با شرایط آزمایشگاه به صورت تصادفی در پنج تیمار هر کدام با سه تکرار (چهار تیمار آزمایشی و یک تیمار شاهد) تقسیم شدند. همگی لاروها در ابتدا و انتهای دوره مطالعه زیست سنجی شدند, همچنین در انتهای مطالعه ماهیان تحت استرس های محیطی قرار گرفتند. نتایج به دست آمده بیانگر وجود تفاوت معنی دار بر عملکردهای رشد (وزن نهایی, افزایش وزن بدن, درصد افزایش وزن بدن, نرخ رشد ویژه, میانگین رشد روزانه, سرعت رشد وزنی, سرعت رشد طولی, ضریب تغییرات طولی, ضریب رشد حرارتی, کارایی تبدیل رشد, ضریب رشد روزانه, فاکتور وضعیت, نرخ بازماندگی, تولید خالص ماهی) شاخص های تغذیه ای (ضریب تبدیل غذایی, کارایی غذا, نسبت کارایی پروتئین, نسبت کارایی چربی) و مقاومت در برابر استرس های محیطی در لاروهای کپور معمولی در تیمارهای آزمایشی بود (P<0.05). در پایان اینگونه نتیجه گیری می شود که افزودن کنستانتره S.cerevisiae کشت داده شده به میزان 1 گرم در هر کیلوگرم جیره غذایی لاروهای کپور معمولی F1 باعث افزایش رشد, بهبود عملکرد تغذیه و افزایش مقاومت در برابر استرس های محیطی در لاروهای کپور معمولی F1 می شود.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    بیواره، محمدرضا، و جعفریان، حجت اله. (1395). تعیین عملکرد پارامترهای رشد, بازماندگی و مقاومت در برابر استرس های محیطی در لاروهای کپور معمولی Cyprinus carpio. L.) F1) تغذیه شده با سطوح مختلف مخمر Saccharomyces cerevisiae. علوم تکثیر و آبزی پروری، 4(10 )، 11-30. SID. https://sid.ir/paper/241594/fa

    Vancouver: کپی

    بیواره محمدرضا، جعفریان حجت اله. تعیین عملکرد پارامترهای رشد, بازماندگی و مقاومت در برابر استرس های محیطی در لاروهای کپور معمولی Cyprinus carpio. L.) F1) تغذیه شده با سطوح مختلف مخمر Saccharomyces cerevisiae. علوم تکثیر و آبزی پروری[Internet]. 1395؛4(10 ):11-30. Available from: https://sid.ir/paper/241594/fa

    IEEE: کپی

    محمدرضا بیواره، و حجت اله جعفریان، “تعیین عملکرد پارامترهای رشد, بازماندگی و مقاومت در برابر استرس های محیطی در لاروهای کپور معمولی Cyprinus carpio. L.) F1) تغذیه شده با سطوح مختلف مخمر Saccharomyces cerevisiae،” علوم تکثیر و آبزی پروری، vol. 4، no. 10 ، pp. 11–30، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/241594/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button