مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,111
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

550
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

مقایسه تاثیر سطوح مختلف پروبیوتیک پری مالاک و پری بیوتیک فرمکتو بر شاخص های رشد، تغذیه و بازماندگی بچه ماهیان انگشت قد قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)

صفحات

 صفحه شروع 23 | صفحه پایان 32

کلیدواژه

قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)Q2

چکیده

پروبیوتیکها میکروارگانیزم های زنده ای هستند که از طریق بهبود تعادل میکروبی روده تاثیرات مفیدی بر سلامتی میزبان دارند. تحقیقات صورت گرفته بر روی انواع ماهیان, سخت پوستان, نرمتنان و حتی پلانکتون ها حاکی از نقش مثبت سویه های پروبیوتیکی در آنها می باشد. روش دیگر جهت تعدیل باکتریهای مفید دستگاه گوارش, استفاده از ترکیبات پری بیوتیکی است. هدف از تحقیق حاضر بررسی تاثیر ترکیبات پروبیوتیکی, پری بیوتیکی پری مالاک و فرمکتو در ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) بوده است. بدین منظور آزمایشات در 21 حوضچه سیمانی به ابعاد 3×0.5×0.7 متر در 7 تیمار آزمایشی با 3 تکرار انجام گرفت. تعداد 2100 عدد بچه ماهی 0.12±2 گرمی تولید شده در مزرعه از تخم چشم زده یک مرکز تکثیر داخلی انتخاب و به تعداد 100 عدد در هر حوضچه رهاسازی شدند. غذادهی با توجه به دمای آب و وزن ماهیها در طول دوره به نسبت 3 تا 5 درصد وزن بدن روزانه در سه نوبت صورت می گرفت. در مطالعه حاضر بکارگیری ترکیبات پری بیوتیکی و پروبیوتیکی به صورت معنی داری باعث بهبود شاخص های رشد و بازماندگی ماهیها گردید. بیشترین افزایش وزن و بیشترین درصد بازماندگی در تیمارهای 3 و 4 که ترکیبی از 0.2 و 0.4 گرم در کیلوگرم پری بیوتیک و غذا بودند دیده شد (p<0.05). حداکثر درصد افزایش وزن و بیشترین بازده پروتئین نیز در تیمار 3 حاوی 0.2 گرم در کیلوگرم پری بیوتیک, بدست آمد. بهترین ضریب تبدیل غذایی (FCR) درتیمار 4 حاوی 0.4 گرم در کیلوگرم پری بیوتیک, مشاهده شد. طبق نتایج بهترین جیره, جیره مکمل شده با 0.2 درصد پری بیوتیک فرمکتو در تیمار 3 بود.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

    استناددهی

    APA: کپی

    جعفری، علی اکبر، قبادی، شایان، حسینی فرد، سیدمهدی، و سراجی، پدرام. (1392). مقایسه تاثیر سطوح مختلف پروبیوتیک پری مالاک و پری بیوتیک فرمکتو بر شاخص های رشد, تغذیه و بازماندگی بچه ماهیان انگشت قد قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss). علوم تکثیر و آبزی پروری، 1(پیش شماره 2)، 23-32. SID. https://sid.ir/paper/241676/fa

    Vancouver: کپی

    جعفری علی اکبر، قبادی شایان، حسینی فرد سیدمهدی، سراجی پدرام. مقایسه تاثیر سطوح مختلف پروبیوتیک پری مالاک و پری بیوتیک فرمکتو بر شاخص های رشد, تغذیه و بازماندگی بچه ماهیان انگشت قد قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss). علوم تکثیر و آبزی پروری[Internet]. 1392؛1(پیش شماره 2):23-32. Available from: https://sid.ir/paper/241676/fa

    IEEE: کپی

    علی اکبر جعفری، شایان قبادی، سیدمهدی حسینی فرد، و پدرام سراجی، “مقایسه تاثیر سطوح مختلف پروبیوتیک پری مالاک و پری بیوتیک فرمکتو بر شاخص های رشد, تغذیه و بازماندگی بچه ماهیان انگشت قد قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)،” علوم تکثیر و آبزی پروری، vol. 1، no. پیش شماره 2، pp. 23–32، 1392، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/241676/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا