مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,109
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

702
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تاثیرات ضد باکتریایی عصاره های سیر (Allium sativum) و آویشن شیرازی (Zataria multiflora) بر باکتری آئروموناس هیدروفیلا (Aeromonas hydrophila) جداسازی شده از تاسماهیان پرورشی

صفحات

 صفحه شروع 125 | صفحه پایان 132

چکیده

 تاثیرات سوء بکارگیری آنتی بیوتک ها و مواد ضد عفونی کننده شیمیایی خصوصا ایجاد مقاومت های دارویی در آبزیان پرورشی سبب گردیده تا بررسی امکان جایگزینی مواد مذکور با موادی با منشاء طبیعی مانند گیاهان دارویی از مهم ترین اولویت های تحقیقاتی محققین بهداشت و بیماری های آبزیان قرار گیرد. این مطالعه با هدف بررسی تاثیر عصاره های سیر Allium sativum و آویشن شیرازی Zataria multiflora بر باکتری آئروموناس هیدروفیلا Aeromonas hydrophilaصورت پذیرفت. در این مطالعه پس از تهیه عصاره های هیدروالکلی سیر و آویشن شیرازی به روش پرکولاسیون (percolation) اثرات ضد میکروبی آن ها روی باکتری آئروموناس هیدروفیلا به روشin vitro  مورد بررسی قرار گرفت. در این مطالعه حداقل غلظت مهارکنندگی رشد باکتری (MIC) بر اساس روش رقت لوله ای در محیط کشت مولر هینتون براث (Mueller Hinton Broth) و حداقل غلظت کشندگی باکتری (MBC) در پلیت های محتوی محیط کشت مولر هینتون آگار (Mueller Hinton Agar) توسط عصاره های هیدروالکلی سیر و آویشن شیرازی تعیین گردید. بر اساس نتایج حاصل حداقل غلظت مهارکنندگی رشد باکتری آئروموناس هیدروفیلا (MIC) عصاره های هیدروالکلی آویشن شیرازی و سیر به ترتیب برابر 0.25 و 1 میکروگرم در میلی لیتر و حداقل غلظت کشندگی باکتری (MBC) عصاره های هیدروالکلی آویشن شیرازی و سیر به ترتیب برابر 0.5 و 2 میکروگرم در میلی لیتر تعیین گردید و مشخص شد عصاره هیدروالکلی آویشن شیرازی دارای اثرات ضد باکتریایی قوی تری نسبت به عصاره هیدروالکلی سیر می باشد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

    استناددهی

    APA: کپی

    معصوم زاده، مهدی، شریف روحانی، مصطفی، شناورماسوله، علیرضا، علیزاده، مهدی، جلیل پور، جلیل، و بازاری مقدم، سهیل. (1395). تاثیرات ضد باکتریایی عصاره های سیر (Allium sativum) و آویشن شیرازی (Zataria multiflora) بر باکتری آئروموناس هیدروفیلا (Aeromonas hydrophila) جداسازی شده از تاسماهیان پرورشی. توسعه آبزی پروری (علوم زیستی)، 10(4)، 125-132. SID. https://sid.ir/paper/241946/fa

    Vancouver: کپی

    معصوم زاده مهدی، شریف روحانی مصطفی، شناورماسوله علیرضا، علیزاده مهدی، جلیل پور جلیل، بازاری مقدم سهیل. تاثیرات ضد باکتریایی عصاره های سیر (Allium sativum) و آویشن شیرازی (Zataria multiflora) بر باکتری آئروموناس هیدروفیلا (Aeromonas hydrophila) جداسازی شده از تاسماهیان پرورشی. توسعه آبزی پروری (علوم زیستی)[Internet]. 1395؛10(4):125-132. Available from: https://sid.ir/paper/241946/fa

    IEEE: کپی

    مهدی معصوم زاده، مصطفی شریف روحانی، علیرضا شناورماسوله، مهدی علیزاده، جلیل جلیل پور، و سهیل بازاری مقدم، “تاثیرات ضد باکتریایی عصاره های سیر (Allium sativum) و آویشن شیرازی (Zataria multiflora) بر باکتری آئروموناس هیدروفیلا (Aeromonas hydrophila) جداسازی شده از تاسماهیان پرورشی،” توسعه آبزی پروری (علوم زیستی)، vol. 10، no. 4، pp. 125–132، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/241946/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button