APA:
کپیکمالی، مازیار، جرجانی، سارا، قلیچی، افشین، و کمالی، مهرداد. (1397). تأثیر فلفل قرمز (Capsicum annuum) و زنجبیل (Zingiber officinale) بر شاخص های رشد, تغذیه, بازماندگی و ترکیب لاشه ماهی اسکار Astronotus ocellatus. توسعه آبزی پروری (علوم زیستی)، 12(4 )، 107-120. SID. https://sid.ir/paper/242138/fa
Vancouver:
کپیکمالی مازیار، جرجانی سارا، قلیچی افشین، کمالی مهرداد. تأثیر فلفل قرمز (Capsicum annuum) و زنجبیل (Zingiber officinale) بر شاخص های رشد, تغذیه, بازماندگی و ترکیب لاشه ماهی اسکار Astronotus ocellatus. توسعه آبزی پروری (علوم زیستی)[Internet]. 1397؛12(4 ):107-120. Available from: https://sid.ir/paper/242138/fa
IEEE:
کپیمازیار کمالی، سارا جرجانی، افشین قلیچی، و مهرداد کمالی، “تأثیر فلفل قرمز (Capsicum annuum) و زنجبیل (Zingiber officinale) بر شاخص های رشد, تغذیه, بازماندگی و ترکیب لاشه ماهی اسکار Astronotus ocellatus،” توسعه آبزی پروری (علوم زیستی)، vol. 12، no. 4 ، pp. 107–120، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/242138/fa