مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

937
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

593
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تأثیر فلفل قرمز (Capsicum annuum) و زنجبیل (Zingiber officinale) بر شاخص های رشد، تغذیه، بازماندگی و ترکیب لاشه ماهی اسکار Astronotus ocellatus

صفحات

 صفحه شروع 107 | صفحه پایان 120

کلیدواژه

اسکار (Astronotus ocellatus)Q1
فلفل قرمز (Capsicum annuum)Q1
زنجبیل (Zingiber officinale)Q1

چکیده

 هدف از این تحقیق ارزیابی اثر فلفل قرمز و زنجبیل در جیره بر شاخص های رشد, تغذیه, بازماندگی و ترکیب لاشه.ماهی اسکار (Astronotus ocellatus) بود. در این تحقیق 4 تیمار مختلف شامل تیمار شاهد (غذای تجاری), فلفل قرمز (55 mg/kg), زنجبیل در سطح 1% و ترکیب فلفل قرمز و زنجبیل (با سطوح مذکور) در 3 تکرار انجام شد. در این آزمایش تعداد 132 عدد ماهی اسکار با وزن اولیه 06/0± 44/2 گرم به مدت 8 هفته با 3 نوبت غذادهی در روز و 5% وزن بدن مورد تغذیه قرار گرفتند. نتایج بدست آمده از شاخص های رشد بیانگر وجود اختلاف معنی دار بین تیمارهای مختلف در فاکتورهای وزن نهایی, ضریب رشد ویژه و درصد افزایش وزن بدن می باشد (05/0P<), ولی تیمارهای مجزای فلفل قرمز و زنجبیل دارای عملکردی بهتر از شاهد بودند. یافته های مربوط به شاخص های تغذیه حاکی از وجود اختلاف معنی دار در فاکتورهای غذای خورده شده, نسبت کارایی غذا و نسبت کارایی پروتئین بود (05/0P<), با این وجود عملکرد شاخص های تغذیه ای تیمار فلفل قرمز در مقایسه با سایر تیمارها دارای برتری بوده و همچنین تیمارهای زنجبیل و ترکیب 2 گانه دارای عملکرد ضعیف تری از شاهد بودند. در فاکتورهای ترکیبات لاشه ماهیان اسکار, اختلافات معنی داری بین تیمارهای مختلف وجود داشت (05/0P<). بطوریکه تیمار فلفل قرمز دارای عملکرد مطلوبی در مقایسه با تیمارهای دیگر بود. همچنین بیشترین درصد بازماندگی بصورت معنی دار با سایر تیمارها مربوط به تیمار فلفل قرمز بود (05/0P<). با توجه نتایج بدست آمده, تیمار حاوی فلفل قرمز بعنوان تیمار مناسب در بهبود سطح عملکرد پرورش ماهیان آکواریومی اسکار معرفی می شود.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    کمالی، مازیار، جرجانی، سارا، قلیچی، افشین، و کمالی، مهرداد. (1397). تأثیر فلفل قرمز (Capsicum annuum) و زنجبیل (Zingiber officinale) بر شاخص های رشد, تغذیه, بازماندگی و ترکیب لاشه ماهی اسکار Astronotus ocellatus. توسعه آبزی پروری (علوم زیستی)، 12(4 )، 107-120. SID. https://sid.ir/paper/242138/fa

    Vancouver: کپی

    کمالی مازیار، جرجانی سارا، قلیچی افشین، کمالی مهرداد. تأثیر فلفل قرمز (Capsicum annuum) و زنجبیل (Zingiber officinale) بر شاخص های رشد, تغذیه, بازماندگی و ترکیب لاشه ماهی اسکار Astronotus ocellatus. توسعه آبزی پروری (علوم زیستی)[Internet]. 1397؛12(4 ):107-120. Available from: https://sid.ir/paper/242138/fa

    IEEE: کپی

    مازیار کمالی، سارا جرجانی، افشین قلیچی، و مهرداد کمالی، “تأثیر فلفل قرمز (Capsicum annuum) و زنجبیل (Zingiber officinale) بر شاخص های رشد, تغذیه, بازماندگی و ترکیب لاشه ماهی اسکار Astronotus ocellatus،” توسعه آبزی پروری (علوم زیستی)، vol. 12، no. 4 ، pp. 107–120، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/242138/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button