APA:
کپیحق پرست، پریسا، فلاحتکار، بهرام، خوش خلق، مجیدرضا، مکنت خواه، بهمن، عفت پناه کمایی، ایرج، و نصراله زاده، اکبر. (1393). اثر سطوح مختلف پروتئین و چربی جیره غذایی بر شاخص های رشد و کارایی غذا در ماهی دورگه حاصل از تلاقی ماهی ماش ماده × ماهی سفید نر (♂Aspius aspius ♀ × Rutilus frisii). توسعه آبزی پروری (علوم زیستی)، 8(2)، 21-34. SID. https://sid.ir/paper/242196/fa
Vancouver:
کپیحق پرست پریسا، فلاحتکار بهرام، خوش خلق مجیدرضا، مکنت خواه بهمن، عفت پناه کمایی ایرج، نصراله زاده اکبر. اثر سطوح مختلف پروتئین و چربی جیره غذایی بر شاخص های رشد و کارایی غذا در ماهی دورگه حاصل از تلاقی ماهی ماش ماده × ماهی سفید نر (♂Aspius aspius ♀ × Rutilus frisii). توسعه آبزی پروری (علوم زیستی)[Internet]. 1393؛8(2):21-34. Available from: https://sid.ir/paper/242196/fa
IEEE:
کپیپریسا حق پرست، بهرام فلاحتکار، مجیدرضا خوش خلق، بهمن مکنت خواه، ایرج عفت پناه کمایی، و اکبر نصراله زاده، “اثر سطوح مختلف پروتئین و چربی جیره غذایی بر شاخص های رشد و کارایی غذا در ماهی دورگه حاصل از تلاقی ماهی ماش ماده × ماهی سفید نر (♂Aspius aspius ♀ × Rutilus frisii)،” توسعه آبزی پروری (علوم زیستی)، vol. 8، no. 2، pp. 21–34، 1393، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/242196/fa