Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,086
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

565
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثر سطوح مختلف پروتئین و چربی جیره غذایی بر شاخص های رشد و کارایی غذا در ماهی دورگه حاصل از تلاقی ماهی ماش ماده × ماهی سفید نر (♂Aspius aspius ♀ × Rutilus frisii)

صفحات

 صفحه شروع 21 | صفحه پایان 34

چکیده

 به منظور تعیین سطح مطلوب پروتئین و چربی جیره بر عملکرد رشد هیبرید ماهی ماش ماده × سفید نر (Aspius aspius ♀ × Rutilus frisii ♂), شش جیره آزمایشی شامل سه سطح پروتئین (30, 35 و 40 درصد) و دو سطح چربی (10 و 15 درصد) طراحی گردید. در مطالعه حاضر, 252 عدد ماهی با وزن اولیه 0.38±31.22 گرم (میانگین ± خطای معیار) در 18 تانک با حجم 400 لیتر توزیع شده و سه بار در روز به مدت 60 روز تغذیه شدند. نتایج نشان دادکه عملکرد رشد و ضریب تبدیل غذا به طور معنی داری تحت تاثیر محتوای پروتئین جیره قرار گرفت به طوری که با افزایش پروتئین از 30 به 35 درصد, شاخص های رشد به طور معنی داری افزایش یافته و سپس با افزایش پروتئین تا سطح 40 درصد کاهش یافت (P<0.05). عملکرد رشد تحت تاثیر چربی جیره قرار نگرفت (P>0.05). بیشترین میزان شاخص وضعیت در ماهیان تغذیه شده با سطح 35 درصد پروتئین و 15 درصد چربی مشاهده شد. بازده پروتئین با افزایش پروتئین جیره کاهش یافته به طوری که در هر سطح چربی کم ترین میزان بازده پروتئینی در تیمار 40 درصد پروتئین مشاهده شد (P<0.05). با افزایش چربی جیره بازده چربی به طور معنی داری کاهش پیدا کرد (P<0.05). به طور کلی, نتایج نشان داد که جیره حاوی 35 درصد پروتئین و 15 درصد چربی برای رشد مطلوب ماهی ماس در محدوده وزنی مطالعه شده مناسب می باشد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

    استناددهی

    APA: کپی

    حق پرست، پریسا، فلاحتکار، بهرام، خوش خلق، مجیدرضا، مکنت خواه، بهمن، عفت پناه کمایی، ایرج، و نصراله زاده، اکبر. (1393). اثر سطوح مختلف پروتئین و چربی جیره غذایی بر شاخص های رشد و کارایی غذا در ماهی دورگه حاصل از تلاقی ماهی ماش ماده × ماهی سفید نر (♂Aspius aspius ♀ × Rutilus frisii). توسعه آبزی پروری (علوم زیستی)، 8(2)، 21-34. SID. https://sid.ir/paper/242196/fa

    Vancouver: کپی

    حق پرست پریسا، فلاحتکار بهرام، خوش خلق مجیدرضا، مکنت خواه بهمن، عفت پناه کمایی ایرج، نصراله زاده اکبر. اثر سطوح مختلف پروتئین و چربی جیره غذایی بر شاخص های رشد و کارایی غذا در ماهی دورگه حاصل از تلاقی ماهی ماش ماده × ماهی سفید نر (♂Aspius aspius ♀ × Rutilus frisii). توسعه آبزی پروری (علوم زیستی)[Internet]. 1393؛8(2):21-34. Available from: https://sid.ir/paper/242196/fa

    IEEE: کپی

    پریسا حق پرست، بهرام فلاحتکار، مجیدرضا خوش خلق، بهمن مکنت خواه، ایرج عفت پناه کمایی، و اکبر نصراله زاده، “اثر سطوح مختلف پروتئین و چربی جیره غذایی بر شاخص های رشد و کارایی غذا در ماهی دورگه حاصل از تلاقی ماهی ماش ماده × ماهی سفید نر (♂Aspius aspius ♀ × Rutilus frisii)،” توسعه آبزی پروری (علوم زیستی)، vol. 8، no. 2، pp. 21–34، 1393، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/242196/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا