مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,324
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

764
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثر مکمل غذایی جلبک اسپیرولینا (Spirulina platensis) بر شاخص های ایمنی کمپلمان و لیزوزیم ماهی بنی انگشت قد (Mesopotamichthys sharpeyi (Gunther, 1874

صفحات

 صفحه شروع 44 | صفحه پایان 50

چکیده

 در این تحقیق اثر سطوح مختلف مکمل تغذیه ای اسپیرولینا بر برخی از فاکتورهای ایمنی ماهی بنی انگشت قد Mesopotamichthys sharpeyi به مدت 8 هفته مورد مطالعه قرار گرفت. پودر جلبک اسپیرولینا در سطوح 0, 2.5, 5, 7.5 و 10 درصد به جیره غذایی پایه افزوده شد. غذادهی ماهیان آزمایشی طی دوره آزمایش در حد سیری و 2 بار در روز انجام گردید. نتایج آزمایش نشان داد که میزان کمپلمان های C3 و C4 و لیزوزیم در ماهیان بنی که با جیره غذایی حاوی 10 درصد اسپیرولینا تغذیه شده بودند نسبت به گروه کنترل از میزان بالاتری برخودار بودند. میزان C3 و C4 و فعالیت لیزوزیم در تیمار 10% بیشتر از سایر تیمارها بود, و اختلاف معنی داری با گروه کنترل نشان داد (P<0.05). بر اساس نتایج این تحقیق, مکمل تغذیه ای اسپیرولینا در سطح 10 درصد باعث افزایش شاخص های ایمنی کمپلمان ها و لیزوزیم در ماهی بنی می شود.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    سلیقه زاده، رضا، یاوری، وحید، موسوی، سیدمحمد، و ذاکری، محمد. (1394). اثر مکمل غذایی جلبک اسپیرولینا (Spirulina platensis) بر شاخص های ایمنی کمپلمان و لیزوزیم ماهی بنی انگشت قد (Mesopotamichthys sharpeyi (Gunther, 1874. بوم شناسی آبزیان، 5(1)، 44-50. SID. https://sid.ir/paper/242942/fa

    Vancouver: کپی

    سلیقه زاده رضا، یاوری وحید، موسوی سیدمحمد، ذاکری محمد. اثر مکمل غذایی جلبک اسپیرولینا (Spirulina platensis) بر شاخص های ایمنی کمپلمان و لیزوزیم ماهی بنی انگشت قد (Mesopotamichthys sharpeyi (Gunther, 1874. بوم شناسی آبزیان[Internet]. 1394؛5(1):44-50. Available from: https://sid.ir/paper/242942/fa

    IEEE: کپی

    رضا سلیقه زاده، وحید یاوری، سیدمحمد موسوی، و محمد ذاکری، “اثر مکمل غذایی جلبک اسپیرولینا (Spirulina platensis) بر شاخص های ایمنی کمپلمان و لیزوزیم ماهی بنی انگشت قد (Mesopotamichthys sharpeyi (Gunther, 1874،” بوم شناسی آبزیان، vol. 5، no. 1، pp. 44–50، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/242942/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button