APA:
کپیسروری، سمیرا، حسین خانی، علی، تقی زاده، اکبر، جان محمدی، حسین، و محمدزاده، حمید. (1397). تاثیر واریته و تفت دادن بر خصوصیات فیزیکی و تجزیه پذیری شکمبه ای دانه جو. پژوهشهای علوم دامی (دانش کشاورزی)، 28(3 )، 47-63. SID. https://sid.ir/paper/397689/fa
Vancouver:
کپیسروری سمیرا، حسین خانی علی، تقی زاده اکبر، جان محمدی حسین، محمدزاده حمید. تاثیر واریته و تفت دادن بر خصوصیات فیزیکی و تجزیه پذیری شکمبه ای دانه جو. پژوهشهای علوم دامی (دانش کشاورزی)[Internet]. 1397؛28(3 ):47-63. Available from: https://sid.ir/paper/397689/fa
IEEE:
کپیسمیرا سروری، علی حسین خانی، اکبر تقی زاده، حسین جان محمدی، و حمید محمدزاده، “تاثیر واریته و تفت دادن بر خصوصیات فیزیکی و تجزیه پذیری شکمبه ای دانه جو،” پژوهشهای علوم دامی (دانش کشاورزی)، vol. 28، no. 3 ، pp. 47–63، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/397689/fa