Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,145
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

529
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

خصوصیات عملکردی پروتئین استخراج شده از ماهی کاراس معمولی با روش حلالیت/ ترسیب ایزوالکتریک اسیدی و بازی

صفحات

 صفحه شروع 17 | صفحه پایان 23

چکیده

 اهداف: خصوصیات عملکردی پروتئین استخراجی به روش حلالیت و ترسیب ایزوالکتریک, تحت تاثیر فاکتورهای مختلفی از جمله استفاده از اسید یا باز هنگام استخراج پروتئین قرار دارد. هدف پژوهش حاضر, بررسی خصوصیات عملکردی پروتئین استخراج شده از ماهی کاراس معمولی (Carassius carassius) با روش حلالیت و ترسیب ایزوالکتریک اسیدی و بازی بود. مواد و روش ها: پژوهش تجربی حاضر روی 56 قطعه ماهی کاراس معمولی شهر بندر ترکمن انجام شد. گوشت چرخ شده ماهی ها به طور تصادفی به دو گروه همگن برای اعمال روش ISP اسیدی و بازی تقسیم شد. پروتئین از گوشت چرخ شده بازیافت و خصوصیات عملکردی آن بررسی شد. تجزیه و تحلیل داده ها با نرم افزار SPSS21, از طریق آزمون T دومتغیره صورت گرفت.یافته ها: پروتئین استخراج شده از گوشت ماهی کاراس معمولی در تیمارهای اسیدی و بازی اختلاف معنی داری داشتند (0.05>p). در نگهداری آب بین دو تیمار تفاوت معنی داری مشاهده نشد (p<0.05). ظرفیت امولسیون کنندگی پروتئین استخراج شده در تیمار بازی به طور معنی داری بالاتر از تیمار اسیدی بود (0.50>p). شاخص پایداری امولسیون در تیمار بازی, مقادیر بالاتری در مقایسه با تیمار اسیدی داشت. تمامی نمونه ها شاخص رفتار جریان (n) کمتر از یک داشتند که نشان داد این نمونه ها رفتار سودوپلاستیک دارند. نتیجه گیری: پروتئین استخراج شده از گوشت ماهی کاراس معمولی در تیمار اسیدی بیشتر است, ولی تیمار بازی خصوصیات عملکردی بهتری دارد. تیمار بازی, ظرفیت امولسیونی بالاتری نسبت به تیمار اسیدی تشکیل می دهد و شاخص پایداری تیمار بازی بالاست. محلول های پروتئینی و امولسیون های تهیه شده اسیدی و بازی, خصوصیت سودوپلاستیک دارند. میزان ویسکوزیته مواد غذایی در تیمار اسیدی نسبت به تیمار بازی بیشتر است.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    صفارشرق، آذین، زکی پور، اسحق، علیزاده دوغیکلایی، ابراهیم، و غیبی، فرزاد. (1396). خصوصیات عملکردی پروتئین استخراج شده از ماهی کاراس معمولی با روش حلالیت/ ترسیب ایزوالکتریک اسیدی و بازی. علوم و فنون شیلات، 7(1 )، 17-23. SID. https://sid.ir/paper/246762/fa

    Vancouver: کپی

    صفارشرق آذین، زکی پور اسحق، علیزاده دوغیکلایی ابراهیم، غیبی فرزاد. خصوصیات عملکردی پروتئین استخراج شده از ماهی کاراس معمولی با روش حلالیت/ ترسیب ایزوالکتریک اسیدی و بازی. علوم و فنون شیلات[Internet]. 1396؛7(1 ):17-23. Available from: https://sid.ir/paper/246762/fa

    IEEE: کپی

    آذین صفارشرق، اسحق زکی پور، ابراهیم علیزاده دوغیکلایی، و فرزاد غیبی، “خصوصیات عملکردی پروتئین استخراج شده از ماهی کاراس معمولی با روش حلالیت/ ترسیب ایزوالکتریک اسیدی و بازی،” علوم و فنون شیلات، vol. 7، no. 1 ، pp. 17–23، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/246762/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا