APA:
کپیمشکانی، سیدمحمد، پورفلاح، زهرا، بهشتی، حامدرضا، و فیضی، جواد. (1391). بررسی خواص عملکردی کنسانتره پروتئین نخود استخراج شده با استفاده از تکنیک رسوب در نقطه ایزوالکتریک. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، 4(4 (پیاپی 14))، 71-80. SID. https://sid.ir/paper/176503/fa
Vancouver:
کپیمشکانی سیدمحمد، پورفلاح زهرا، بهشتی حامدرضا، فیضی جواد. بررسی خواص عملکردی کنسانتره پروتئین نخود استخراج شده با استفاده از تکنیک رسوب در نقطه ایزوالکتریک. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)[Internet]. 1391؛4(4 (پیاپی 14)):71-80. Available from: https://sid.ir/paper/176503/fa
IEEE:
کپیسیدمحمد مشکانی، زهرا پورفلاح، حامدرضا بهشتی، و جواد فیضی، “بررسی خواص عملکردی کنسانتره پروتئین نخود استخراج شده با استفاده از تکنیک رسوب در نقطه ایزوالکتریک،” نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، vol. 4، no. 4 (پیاپی 14)، pp. 71–80، 1391، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/176503/fa