مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,301
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

838
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی خواص عملکردی کنسانتره پروتئین نخود استخراج شده با استفاده از تکنیک رسوب در نقطه ایزوالکتریک

صفحات

 صفحه شروع 71 | صفحه پایان 80

چکیده

 در این مطالعه از روش رسوب ایزوالکتریک (IEP) جهت استخراج پروتئین از دو تیپ نخود دسی (واریته کاکا) و کابلی (واریته ILC-6262) استفاده شد. به این جهت از pH:9.5 و نسبت 1 به 10 (پودر نخود/آب) در دمای 25 درجه سانتیگراد برای نخودها استفاده شد. محتوای پروتئین برای نخود دسی 20.52±0.24 و برای کابلی 16.71±0.15 w/w بود. استخراج پروتئین در فرآیند رسوب ایزوالکتریک  w/w 73.7-62.7%بود. میزان حلالیت پروتئین نخود در pHهای مختلف مورد بررسی قرار گرفت که نتایج برای هر دو کنسانتره بیش ترین حلالیت را در محدوده 3-1 و 10-7 نشان داد و در pH:4-6 کم ترین میزان حلالیت مشاهده شد. همچنین, نتایج ظرفیت نگه داری آب (WHC) نشان داد که محدوده ای بین 3.3-3.1 (ml/g) داشت. در خصوصیت امولسیفایری پروتئین بین دو نخود اختلاف معنی داری مشاهده نشد.(P<0.05) نتایج برای خصوصیت کف دهندگی نشان داد که محدوده ای بین 103-106 درصد داشت و نیز نشان داد که پروتئین های نخود ظرفیت مناسبی برای تشکیل ژل دارند.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    مشکانی، سیدمحمد، پورفلاح، زهرا، بهشتی، حامدرضا، و فیضی، جواد. (1391). بررسی خواص عملکردی کنسانتره پروتئین نخود استخراج شده با استفاده از تکنیک رسوب در نقطه ایزوالکتریک. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، 4(4 (پیاپی 14))، 71-80. SID. https://sid.ir/paper/176503/fa

    Vancouver: کپی

    مشکانی سیدمحمد، پورفلاح زهرا، بهشتی حامدرضا، فیضی جواد. بررسی خواص عملکردی کنسانتره پروتئین نخود استخراج شده با استفاده از تکنیک رسوب در نقطه ایزوالکتریک. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)[Internet]. 1391؛4(4 (پیاپی 14)):71-80. Available from: https://sid.ir/paper/176503/fa

    IEEE: کپی

    سیدمحمد مشکانی، زهرا پورفلاح، حامدرضا بهشتی، و جواد فیضی، “بررسی خواص عملکردی کنسانتره پروتئین نخود استخراج شده با استفاده از تکنیک رسوب در نقطه ایزوالکتریک،” نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، vol. 4، no. 4 (پیاپی 14)، pp. 71–80، 1391، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/176503/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button