APA:
کپیتقی پور، محمدامین، کتابچی، ساغر، و شرزه ای، عباس. (1391). مقایسه تاثیر تیمار باکتری های آنتاگونیست جدا شده از سطح میوه لیموترش (Mexican lime), آب گرم و قارچ کش تیابندازول در کنترل بیماری کپک سبزمیوه لیموترش (Penicillium digitatum). فیزیولوژی و تکنولوژی پس از برداشت فرآورده های باغی، 1(1)، 79-87. SID. https://sid.ir/paper/247707/fa
Vancouver:
کپیتقی پور محمدامین، کتابچی ساغر، شرزه ای عباس. مقایسه تاثیر تیمار باکتری های آنتاگونیست جدا شده از سطح میوه لیموترش (Mexican lime), آب گرم و قارچ کش تیابندازول در کنترل بیماری کپک سبزمیوه لیموترش (Penicillium digitatum). فیزیولوژی و تکنولوژی پس از برداشت فرآورده های باغی[Internet]. 1391؛1(1):79-87. Available from: https://sid.ir/paper/247707/fa
IEEE:
کپیمحمدامین تقی پور، ساغر کتابچی، و عباس شرزه ای، “مقایسه تاثیر تیمار باکتری های آنتاگونیست جدا شده از سطح میوه لیموترش (Mexican lime), آب گرم و قارچ کش تیابندازول در کنترل بیماری کپک سبزمیوه لیموترش (Penicillium digitatum)،” فیزیولوژی و تکنولوژی پس از برداشت فرآورده های باغی، vol. 1، no. 1، pp. 79–87، 1391، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/247707/fa