مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,115
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

523
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

مقایسه تاثیر تیمار باکتری های آنتاگونیست جدا شده از سطح میوه لیموترش (Mexican lime)، آب گرم و قارچ کش تیابندازول در کنترل بیماری کپک سبزمیوه لیموترش (Penicillium digitatum)

صفحات

 صفحه شروع 79 | صفحه پایان 87

چکیده

 در این تحقیق عملکرد باکتری های آنتاگونیست جداسازی شده از سطح میوه لیموترش با تیمار آب گرم با دمای 45 درجه سانتی گراد و قارچ کش تیابندازول در جلوگیری از رشد و گسترش بیماری کپک سبز میوه لیمو ترش بررسی شد. میوه های لیمو بعد از ضدعفونی سطحی و ایجاد زخم های سطحی, در سوسپانسیون اسپور قارچ عامل بیماری غوطه ور شده و بعد از خشک شدن, به طور جداگانه در تیمارهای مختلف, شامل سوسپانسیون آنتاگونیست با غلظت 108 سلول در هر میلی لیتر به مدت دو دقیقه, آب گرم به مدت پنج دقیقه و قارچ کش با غلظت 1.5 در هزار به مدت دو دقیقه قرار گرفتند. از بین باکتری های آنتاگونیست جداسازی شده از سطح پوست میوه لیمو,جدایه های Bacillus subtilis و  Pseudomonas fluorescensبیشترین اثر بازدارندگی به ترتیب به میزان 100-75 و 49-25 درصد را داشتند. در مقایسه قدرت بازدارندگی تیمارهای مختلف, قارچ کش, آنتاگونیست ها ی مذکور و آب گرم, به ترتیب به میزان 100, 70 و 50 درصد در رتبه اول تا سوم قرار گرفتند. با توجه به مشکل پلاسیدگی برخی میوه ها بعد از غوطه ور شدن در آب گرم و اثرات منفی زیست محیطی سموم شیمیایی و به دلیل تاثیر بیشتر آنتاگونیست های استخراج شده از سطح میوه لیموترش نسبت به آب گرم, این باکتری ها به عنوان آنتاگونیست های موثر در بیوکنترل بیماری کپک سبز میوه لیموترش معرفی شدند.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    تقی پور، محمدامین، کتابچی، ساغر، و شرزه ای، عباس. (1391). مقایسه تاثیر تیمار باکتری های آنتاگونیست جدا شده از سطح میوه لیموترش (Mexican lime), آب گرم و قارچ کش تیابندازول در کنترل بیماری کپک سبزمیوه لیموترش (Penicillium digitatum). فیزیولوژی و تکنولوژی پس از برداشت فرآورده های باغی، 1(1)، 79-87. SID. https://sid.ir/paper/247707/fa

    Vancouver: کپی

    تقی پور محمدامین، کتابچی ساغر، شرزه ای عباس. مقایسه تاثیر تیمار باکتری های آنتاگونیست جدا شده از سطح میوه لیموترش (Mexican lime), آب گرم و قارچ کش تیابندازول در کنترل بیماری کپک سبزمیوه لیموترش (Penicillium digitatum). فیزیولوژی و تکنولوژی پس از برداشت فرآورده های باغی[Internet]. 1391؛1(1):79-87. Available from: https://sid.ir/paper/247707/fa

    IEEE: کپی

    محمدامین تقی پور، ساغر کتابچی، و عباس شرزه ای، “مقایسه تاثیر تیمار باکتری های آنتاگونیست جدا شده از سطح میوه لیموترش (Mexican lime), آب گرم و قارچ کش تیابندازول در کنترل بیماری کپک سبزمیوه لیموترش (Penicillium digitatum)،” فیزیولوژی و تکنولوژی پس از برداشت فرآورده های باغی، vol. 1، no. 1، pp. 79–87، 1391، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/247707/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا