مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

867
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

3

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تاثیر تیمارهای دمایی بر عمر انباری و پوسیدگی میوه نارنگی (.Citrus reticulata Blanco)

صفحات

 صفحه شروع 73 | صفحه پایان 82

چکیده

 به منظور بررسی اثرات تیمارهای دمایی بر پوسیدگی, کاهش وزن و دیگر ویژگی های دو رقم نارنگی (’کلمانتین‘ و ’کینو‘) در انبار سرد (6±1˚ درجه سانتی گراد) و انبار معمولی در سال های 1376 و 1377 یک سری آزمایشی انجام شد. در این آزمایش میوه های هر دو رقم در هوای ˚36 درجه سانتیگراد به مدت 24 و 36 ساعت و آب 25, 40 و ˚53 درجه سانتیگراد به مدت 2.5 و 5 دقیقه قرار گرفتند و سپس در سوسپانسیون اسپور قارچ Penicillium digitatum ( 106اسپور در میلی لیتر) غوطه ور گردیدند و پس از بسته بندی در کیسه های پلاستیکی (24 سوراخ) در انبار سرد و دمای معمولی به مدت 3 و 5 ماه نگهداری شدند. نتایج آزمایش نشان داد که هوای ˚36 درجه سانتی گراد به مدت 24 ساعت به طور معنی داری باعث کاهش درصد پوسیدگی در میوه ها گردید. استفاده از آب گرم قبل از مایه زنی میوه ها در کنترل پوسیدگی در طول انبارداری موثر واقع نشد.

استنادها

ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    میرزاخانی، عباس، و راحمی، مجید. (1380). تاثیر تیمارهای دمایی بر عمر انباری و پوسیدگی میوه نارنگی (.Citrus reticulata Blanco). مجله علوم و فنون باغبانی ایران، 2(2-1)، 73-82. SID. https://sid.ir/paper/80760/fa

    Vancouver: کپی

    میرزاخانی عباس، راحمی مجید. تاثیر تیمارهای دمایی بر عمر انباری و پوسیدگی میوه نارنگی (.Citrus reticulata Blanco). مجله علوم و فنون باغبانی ایران[Internet]. 1380؛2(2-1):73-82. Available from: https://sid.ir/paper/80760/fa

    IEEE: کپی

    عباس میرزاخانی، و مجید راحمی، “تاثیر تیمارهای دمایی بر عمر انباری و پوسیدگی میوه نارنگی (.Citrus reticulata Blanco)،” مجله علوم و فنون باغبانی ایران، vol. 2، no. 2-1، pp. 73–82، 1380، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/80760/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    مرکز اطلاعات علمی SID
    strs
    دانشگاه امام حسین
    بنیاد ملی بازیهای رایانه ای
    کلید پژوه
    ایران سرچ
    ایران سرچ
    فایل موجود نیست.
    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button