مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

2,013
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

1,272
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی عملکرد آنتی اکسیدانی و میزان فنل عصاره های مختلف صمغ گیاه آنغوزه (.Ferula assa-foetida L) در خراسان جنوبی (مقاله کوتاه)

صفحات

 صفحه شروع 89 | صفحه پایان 96

کلیدواژه

آنغوزه (.Ferula assa-foetida L)Q2

چکیده

 در این تحقیق به منظور ارزیابی عملکرد آنتی اکسیدانی و ترکیبات فنلی عصاره های آبی و هیدروالکلی گیاه آنغوزه(Ferula assa-foetida L.) , صمغ گیاه از رویشگاه طبیعی آن واقع در شهرستان بیرجند (1470 متر) جمع آوری شد. عصاره ها با روش خیساندن, اندازه گیری میزان فنل کل با استفاده از معرف فولین سیکالتو برحسب میلی گرم بر گرم اسیدگالیک و فعالیت آنتی اکسیدانی نیز به روش اسپکتوفوتومتری بر اساس میزان مهار رادیکال های آزادDPPH  سنجیده شد. نتایج نشان داد عصاره هیدروالکلی گیاه به دلیل کثرت مواد موثره فنلی (228 mgEGA) و میزان IC50 عصاره با مقدار 0.415 میلی گرم بر میلی لیتر از خاصیت آنتی اکسیدانی بیشتری نسبت به عصاره آبی در مهار رادیکال های آزاد برخوردار است.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    وهابی، لیلا، شاهانی پور، کهین، و منجمی، رامش. (1392). بررسی عملکرد آنتی اکسیدانی و میزان فنل عصاره های مختلف صمغ گیاه آنغوزه (.Ferula assa-foetida L) در خراسان جنوبی (مقاله کوتاه). اکوفیتو شیمی گیاهان دارویی، 1(4 (پیاپی 4))، 89-96. SID. https://sid.ir/paper/247835/fa

    Vancouver: کپی

    وهابی لیلا، شاهانی پور کهین، منجمی رامش. بررسی عملکرد آنتی اکسیدانی و میزان فنل عصاره های مختلف صمغ گیاه آنغوزه (.Ferula assa-foetida L) در خراسان جنوبی (مقاله کوتاه). اکوفیتو شیمی گیاهان دارویی[Internet]. 1392؛1(4 (پیاپی 4)):89-96. Available from: https://sid.ir/paper/247835/fa

    IEEE: کپی

    لیلا وهابی، کهین شاهانی پور، و رامش منجمی، “بررسی عملکرد آنتی اکسیدانی و میزان فنل عصاره های مختلف صمغ گیاه آنغوزه (.Ferula assa-foetida L) در خراسان جنوبی (مقاله کوتاه)،” اکوفیتو شیمی گیاهان دارویی، vol. 1، no. 4 (پیاپی 4)، pp. 89–96، 1392، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/247835/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button