Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,137
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

556
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

مطالعه تاثیر اسید و آنزیم پکتیناز بر خواص نوری و میکروبی عصاره خرما

صفحات

 صفحه شروع 13 | صفحه پایان 21

چکیده

 این تحقیق با هدف افزایش زمان ماندگاری و شفاف سازی نسبی عصاره خرما انجام گرفته است. به منظور کاهش pH از دو نوع اسید, فرمیک و مالیک, و جهت پکتین زدایی و شفاف سازی از دو نوع آنزیم, Rohapect و Pectinex 3XL استفاده شد و اثرات آن ها بر رنگ, شفافیت, بریکس و خواص میکروبی مورد استفاده قرار گرفت. نتایج اندازه گیری شدت عبور نور در طول موج 420 و 520 نانومتر (رنگ و شفافیت) نشان داد که دو نوع اسید و دو نوع آنزیم مورد استفاده به تنهایی بر رنگ و شفافیت تاثیرگذار نیستند. اما اثرات متقابل اسید و آنزیم نیز در حد P<0.01 معنی دار نشان داده شد. نتایج آزمون های میکروبی مبین موثر بودن فرایند اجرا شده در کاهش بار میکروبی (با توجه به بالابودن بار میکروبی در خرمای اولیه) می باشد. اسید فرمیک و مالیک در کاهش کپک و مخمر تقریبا یکسان عمل کرده اما اسید فرمیک در کاهش باکتری ها موثرتر از اسید مالیک بوده است.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    نیازمند، راضیه. (1385). مطالعه تاثیر اسید و آنزیم پکتیناز بر خواص نوری و میکروبی عصاره خرما. مجله علمی کشاورزی، 29(2)، 13-21. SID. https://sid.ir/paper/24839/fa

    Vancouver: کپی

    نیازمند راضیه. مطالعه تاثیر اسید و آنزیم پکتیناز بر خواص نوری و میکروبی عصاره خرما. مجله علمی کشاورزی[Internet]. 1385؛29(2):13-21. Available from: https://sid.ir/paper/24839/fa

    IEEE: کپی

    راضیه نیازمند، “مطالعه تاثیر اسید و آنزیم پکتیناز بر خواص نوری و میکروبی عصاره خرما،” مجله علمی کشاورزی، vol. 29، no. 2، pp. 13–21، 1385، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/24839/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا