APA:
کپیباغبانی، فاطمه، و رایگان شیرازی نژاد، علیرضا. (1398). بررسی خواص آنتی اکسیدانی و ضد میکروبی عصاره هسته خرما و تاثیر آن بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی, میکروبی و حسی کیک فنجانی. علوم و صنایع غذایی ایران، 16(88 )، 327-342. SID. https://sid.ir/paper/72789/fa
Vancouver:
کپیباغبانی فاطمه، رایگان شیرازی نژاد علیرضا. بررسی خواص آنتی اکسیدانی و ضد میکروبی عصاره هسته خرما و تاثیر آن بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی, میکروبی و حسی کیک فنجانی. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1398؛16(88 ):327-342. Available from: https://sid.ir/paper/72789/fa
IEEE:
کپیفاطمه باغبانی، و علیرضا رایگان شیرازی نژاد، “بررسی خواص آنتی اکسیدانی و ضد میکروبی عصاره هسته خرما و تاثیر آن بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی, میکروبی و حسی کیک فنجانی،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 16، no. 88 ، pp. 327–342، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72789/fa