مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

789
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

615
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بهینه سازی فرایند شفاف سازی آب گوجه فرنگی به وسیله پکتیناز تجاری تثبیت شده با روش سطح پاسخ

صفحات

 صفحه شروع 55 | صفحه پایان 66

چکیده

 آنزیم پکتیناز اهمیت زیادی در صنایع غذایی دارد. توانایی تجزیه پکتین, عامل اصلی کدورت آب میوه ها را دارد. به همین دلیل در شفاف سازی و توانایی حفظ خواص حسی و کیفیت مواد مغذی نقش مهمی را ایفا می کند. استفاده از آنزیم ها در صنعت هزینه بر است و باید تدابیری اندیشیده شود تا بتوان از مقدار کمی آنزیم بدون تغییردر میزان کارایی آن, برای چندین بار متوالی استفاده شود. در این پژوهش آنزیم پکتیناز تجاری درون دانه­ های آلژینات تثبیت, وفعالیت آنزیم آزاد و تثبیت­ شده تحت شرایط دما و pH مختلف مورد بررسی قرار گرفت. بهترین دما و بهترین pH برای آنزیم آزاد وتثبیت شده به ترتیب ° C 45 و 3 تعیین گردید. روش سطح­ پاسخ جهت بهینه سازی شفاف سازی آب گوجه فرنگی با استفاده از 3 متغیر غلظت آنزیم تثبیت شده در محدوده (2-6%), دما (° C30-45) و زمان (15-45 دقیقه) در 3 سطح مورد استفاده قرار گرفت. آنالیز آماری و بهینه­ سازی در جهت دستیابی به کمترین کدورت آب گوجه فرنگی در کمترین میزان آنزیم مصرفی انجام شد. نتایج نشان داد شرایط بهینه غلظت آنزیم تثبیت­ شده, دما و زمان جهت رسیدن به 09/27 برابر بازده شفاف سازی به ترتیب 2%, ° C 45 و 45 دقیقه با تعیین گردید.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    عبداله زاده، عاطفه، بیگ محمدی، زهرا، و قمری، مهدیه. (1399). بهینه سازی فرایند شفاف سازی آب گوجه فرنگی به وسیله پکتیناز تجاری تثبیت شده با روش سطح پاسخ. علوم و صنایع غذایی ایران، 17(103 )، 55-66. SID. https://sid.ir/paper/407455/fa

    Vancouver: کپی

    عبداله زاده عاطفه، بیگ محمدی زهرا، قمری مهدیه. بهینه سازی فرایند شفاف سازی آب گوجه فرنگی به وسیله پکتیناز تجاری تثبیت شده با روش سطح پاسخ. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1399؛17(103 ):55-66. Available from: https://sid.ir/paper/407455/fa

    IEEE: کپی

    عاطفه عبداله زاده، زهرا بیگ محمدی، و مهدیه قمری، “بهینه سازی فرایند شفاف سازی آب گوجه فرنگی به وسیله پکتیناز تجاری تثبیت شده با روش سطح پاسخ،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 17، no. 103 ، pp. 55–66، 1399، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/407455/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button