APA:
کپیعبداله زاده، عاطفه، بیگ محمدی، زهرا، و قمری، مهدیه. (1399). بهینه سازی فرایند شفاف سازی آب گوجه فرنگی به وسیله پکتیناز تجاری تثبیت شده با روش سطح پاسخ. علوم و صنایع غذایی ایران، 17(103 )، 55-66. SID. https://sid.ir/paper/407455/fa
Vancouver:
کپیعبداله زاده عاطفه، بیگ محمدی زهرا، قمری مهدیه. بهینه سازی فرایند شفاف سازی آب گوجه فرنگی به وسیله پکتیناز تجاری تثبیت شده با روش سطح پاسخ. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1399؛17(103 ):55-66. Available from: https://sid.ir/paper/407455/fa
IEEE:
کپیعاطفه عبداله زاده، زهرا بیگ محمدی، و مهدیه قمری، “بهینه سازی فرایند شفاف سازی آب گوجه فرنگی به وسیله پکتیناز تجاری تثبیت شده با روش سطح پاسخ،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 17، no. 103 ، pp. 55–66، 1399، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/407455/fa