APA:
کپیبقایی امند، مینا، حیدری، رضا، و جامعی، رشید. (1392). بررسی تاثیر ساکارز بر پایداری آنتوسیانین آلبالو و شکل گیری فورفورال در دمای بالا. پژوهش های گیاهی (زیست شناسی ایران)، 26(2)، 168-175. SID. https://sid.ir/paper/248805/fa
Vancouver:
کپیبقایی امند مینا، حیدری رضا، جامعی رشید. بررسی تاثیر ساکارز بر پایداری آنتوسیانین آلبالو و شکل گیری فورفورال در دمای بالا. پژوهش های گیاهی (زیست شناسی ایران)[Internet]. 1392؛26(2):168-175. Available from: https://sid.ir/paper/248805/fa
IEEE:
کپیمینا بقایی امند، رضا حیدری، و رشید جامعی، “بررسی تاثیر ساکارز بر پایداری آنتوسیانین آلبالو و شکل گیری فورفورال در دمای بالا،” پژوهش های گیاهی (زیست شناسی ایران)، vol. 26، no. 2، pp. 168–175، 1392، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/248805/fa