مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,427
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

732
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

1

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی تاثیر ساکارز بر پایداری آنتوسیانین آلبالو و شکل گیری فورفورال در دمای بالا

صفحات

 صفحه شروع 168 | صفحه پایان 175

چکیده

 در این مطالعه اثر غلظتهای مختلف ساکارز بر پایداری آنتوسیانین استخراج شده از میوه آلبالو در pH های پایین (2 و 3) تحت شرایط دمای بالا (90 درجه سانتی گراد) و در طول زمان بررسی شد. شاخص تخریب آنتوسیانین (DI), بر اساس تغییرات جذب در 520 نانومتر مورد سنجش قرار گرفت. بر اساس نتایج حاصل, نمونه های حاوی ساکارز بیشترین میزان تخریب آنتوسیانین را در 90 درجه سانتی گراد نشان دادند که حاکی از وقوع فرآیند قهوه ای شدن در طول این دوره بود. اندازه گیری فورفورال که نشان دهنده تخریب آنتوسیانین می باشد پس از 20 ساعت اعمال حرارت در نمونه های حاوی آنتوسیانین + ساکارز بیشتر از نمونه هایی بود که تنها دارای آنتوسیانین و ساکارز بودند. نتایج نشان داد که فرآیند قهوه ای شدن که نشان دهنده تخریب آنتوسیانین و قند می باشد به عواملی مانند pH و غلظت ساکارز بستگی دارد.

استنادها

ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    بقایی امند، مینا، حیدری، رضا، و جامعی، رشید. (1392). بررسی تاثیر ساکارز بر پایداری آنتوسیانین آلبالو و شکل گیری فورفورال در دمای بالا. پژوهش های گیاهی (زیست شناسی ایران)، 26(2)، 168-175. SID. https://sid.ir/paper/248805/fa

    Vancouver: کپی

    بقایی امند مینا، حیدری رضا، جامعی رشید. بررسی تاثیر ساکارز بر پایداری آنتوسیانین آلبالو و شکل گیری فورفورال در دمای بالا. پژوهش های گیاهی (زیست شناسی ایران)[Internet]. 1392؛26(2):168-175. Available from: https://sid.ir/paper/248805/fa

    IEEE: کپی

    مینا بقایی امند، رضا حیدری، و رشید جامعی، “بررسی تاثیر ساکارز بر پایداری آنتوسیانین آلبالو و شکل گیری فورفورال در دمای بالا،” پژوهش های گیاهی (زیست شناسی ایران)، vol. 26، no. 2، pp. 168–175، 1392، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/248805/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button