مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

531
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

635
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و کیفی عسل های عرضه شده در منطقه آذربایجان شرقی

صفحات

 صفحه شروع 93 | صفحه پایان 102

چکیده

 در این پژوهش ویژگی های فیزیکی-شیمیایی و کیفی عسل های عرضه شده در فروشگاه های استان آذربایجان شرقی مورد بررسی قرار گرفت. برای این منظور, تعداد 15 نمونه از هر شهر تبریز, اهر و کلیبر (45 نمونه عسل) از فروشگاه های استان به صورت تصادفی جمع آوری گردید. نمونه ها به آزمایشگاه انتقال یافت و پس از آماده سازی, آزمایش های تعیین مواد جامد, رطوبت, pH, وزن مخصوص, اسیدیته, قندهای احیا کننده و غیراحیا کننده (ساکارز) و هیدروکسی متیل فورفورال انجام شد. نتایج بدست آمده نشان داد که میزان رطوبت برای تمامی نمونه ها از حد استاندارد جهانی (حداکثر20 %) پایین تر بوده و در شرایط مطلوب بودند. نمونه های شهر تبریز و اهر به طور معنی داری (05/0 > P) دارای وزن مخصوص و مواد جامد محلول بالاتری از عسل های کلیبر بودند که نشان دهنده ماندگاری بالای نمونه ها بود. نمونه های عسل شهر تبریز و کلیبر به طور معنی داری دارای اسیدیته بالا و pH پایین تری در مقایسه با عسل های شهرستان اهر بودند. تمامی عسل ها از لحاظ مقدار قندهای احیا کننده و غیراحیا کننده (ساکارز) و هیدروکسی متیل فورفورال در محدوده استاندارد ملی ایران و تاییدیه کدکس بودند. نتایج حاصل از این آزمایش نشان داد که عسل های تولید شده در شهر های تبریز, کلیبر و اهر دارای ویژگی های کیفیتی خوب با توجه به استانداردهای ملی و بین المللی بودند.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    بشارتی، مقصود، علیرضالو، کاظم، نعمتی، ذبیح اله، و یعقوبی، میلاد. (1399). بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و کیفی عسل های عرضه شده در منطقه آذربایجان شرقی. علوم و صنایع غذایی ایران، 17(102 )، 93-102. SID. https://sid.ir/paper/71813/fa

    Vancouver: کپی

    بشارتی مقصود، علیرضالو کاظم، نعمتی ذبیح اله، یعقوبی میلاد. بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و کیفی عسل های عرضه شده در منطقه آذربایجان شرقی. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1399؛17(102 ):93-102. Available from: https://sid.ir/paper/71813/fa

    IEEE: کپی

    مقصود بشارتی، کاظم علیرضالو، ذبیح اله نعمتی، و میلاد یعقوبی، “بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و کیفی عسل های عرضه شده در منطقه آذربایجان شرقی،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 17، no. 102 ، pp. 93–102، 1399، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/71813/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button