APA:
کپیبشارتی، مقصود، علیرضالو، کاظم، نعمتی، ذبیح اله، و یعقوبی، میلاد. (1399). بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و کیفی عسل های عرضه شده در منطقه آذربایجان شرقی. علوم و صنایع غذایی ایران، 17(102 )، 93-102. SID. https://sid.ir/paper/71813/fa
Vancouver:
کپیبشارتی مقصود، علیرضالو کاظم، نعمتی ذبیح اله، یعقوبی میلاد. بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و کیفی عسل های عرضه شده در منطقه آذربایجان شرقی. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1399؛17(102 ):93-102. Available from: https://sid.ir/paper/71813/fa
IEEE:
کپیمقصود بشارتی، کاظم علیرضالو، ذبیح اله نعمتی، و میلاد یعقوبی، “بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و کیفی عسل های عرضه شده در منطقه آذربایجان شرقی،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 17، no. 102 ، pp. 93–102، 1399، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/71813/fa