مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

942
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

631
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

جداسازی و شناسایی باکتری های تولیدکننده آنزیم کوتیناز

صفحات

 صفحه شروع 38 | صفحه پایان 46

چکیده

 آنزیم کوتیناز جزء خانواده آنزیمی سرین هیدرولازها بوده که توانایی هیدرولیز انواع استرها و پلی استرهای کوچک مانند کوتین را دارد. کوتین گیاهان از ترکیبات پلی استری هیدروکسی و اپوکسی اسید چرب تشکیل شده است که در مقابل آب نفوذناپذیر است و تنها باکتری های بیماری زای گیاهی قادر به تجزیه آن هستند. به منظور شناسایی این مقاومت, در ابتدا میوه های خیار (Cucumis sativus-'C. sativus'), سیب زرد (Golden Delicious apple 'Malus domestica'), سیب قرمز (Red Delicious apple 'Malus domestica') و گوجه فرنگی (Solanum lycopersicum Mill. Commun' S. lycopersicum') تهیه و از پوست این میوه ها به روش کلرفرم متانول, کوتین استخراج و میزان آن در این میوه ها مقایسه شد. سپس, با استفاده از محیط کشتی اختصاصی حاوی کوتین و سنجش فعالیت آنزیمی, جداسازی سویه های تولیدکننده آنزیم انجام شد. از نمونه های غربال شده,DNA استخراج شد و واکنش PCR به کمک پرایمرهای یونیورسال بر اساس 16s DNA جهت شناسایی نمونه ها انجام گرفت. در ادامه مطالعات بیوانفورماتیک, شناسایی و ثبت نمونه ها در ژن بانک انجام شد. نتایج نشان می داد که درصد کوتین استخراج شده در سیب بیشتر است و احتمالا سیب در مقابل آفات و بیماری ها مقاوم تر است. همچنین, شش سویه تولیدکننده آنزیم کوتیناز از جنس Klebsiella و Enterobacter به کمک بررسی فعالیت آنزیمی و محیط کشت اختصاصی حاوی کوتین جداسازی و توالی کدکننده ناحیه 16s DNA این باکتری ها در ژن بانک ثبت شد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    پرورش، نسرین، مرتضوی، مجتبی، و ترک زاده ماهانی، مسعود. (1396). جداسازی و شناسایی باکتری های تولیدکننده آنزیم کوتیناز. یافته های نوین در علوم زیستی (نشریه علوم)، 4(1)، 38-46. SID. https://sid.ir/paper/250473/fa

    Vancouver: کپی

    پرورش نسرین، مرتضوی مجتبی، ترک زاده ماهانی مسعود. جداسازی و شناسایی باکتری های تولیدکننده آنزیم کوتیناز. یافته های نوین در علوم زیستی (نشریه علوم)[Internet]. 1396؛4(1):38-46. Available from: https://sid.ir/paper/250473/fa

    IEEE: کپی

    نسرین پرورش، مجتبی مرتضوی، و مسعود ترک زاده ماهانی، “جداسازی و شناسایی باکتری های تولیدکننده آنزیم کوتیناز،” یافته های نوین در علوم زیستی (نشریه علوم)، vol. 4، no. 1، pp. 38–46، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/250473/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button