مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,071
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

679
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی اثر ضدباکتریایی برخی عصاره و اسانس های گیاهی بر باکتری ویبریو پاراهمولیتیکوس

صفحات

 صفحه شروع 55 | صفحه پایان 65

چکیده

 در این تحقیق اثرات ضدباکتریایی عصاره های هیدروالکلی 8 گیاه دارویی (مرزه بختیاری, زیره سبز, بابونه کبیر, مورد, چای کوهی, مریم گلی, بومادران کلاری, درمنه) و اسانس گیاهان مرزه بختیاری, زیره سبز, بابونه, درمنه, بومادران و مورد بر باکتری ویبریو پاراهمولیتیکوس مورد بررسی قرار گرفت. به منظور تعیین اثر ضدمیکروبی از روش های استاندارد تهیه رقت در لوله و نیز انتشار دیسک استفاده گردید. نتایج مشخص نمود که در بین عصاره های استفاده شده, مرزه بختیاری با قطر هاله عدم رشد 15 میلی متر بیشترین اثر ضدباکتریایی بر ویبریو پاراهمولیتیکوس را داشت. همچنین عصاره گیاهی بابونه و زیره به ترتیب با قطر هاله عدم رشد 14 و 11.67 بر باکتری مورد اشاره موثر بودند ولی بقیه عصاره ها اثرات چندانی نداشتند. نتایج همچنین نشان داد که اثرات ضدباکتریایی اسانس ها قوی تر بود و بیشترین اثرات ضدباکتریایی به ترتیب مربوط به مرزه بختیاری, بابونه و زیره بود. به طور کلی می توان نتیجه گرفت که با توجه به اثر مناسب اسانس مرزه بختیاری, بابونه و زیره می توان از این اسانس ها به عنوان جایگزین مناسب برای حذف باکتری ویبریو پاراهمولیتیکوس استفاده نمود.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    رییسی، مهدی، دغاغله، علی، علیشاهی، مجتبی، و رحیمی، مهدی. (1394). بررسی اثر ضدباکتریایی برخی عصاره و اسانس های گیاهی بر باکتری ویبریو پاراهمولیتیکوس. میکروب شناسی مواد غذایی، 2(2)، 55-65. SID. https://sid.ir/paper/250669/fa

    Vancouver: کپی

    رییسی مهدی، دغاغله علی، علیشاهی مجتبی، رحیمی مهدی. بررسی اثر ضدباکتریایی برخی عصاره و اسانس های گیاهی بر باکتری ویبریو پاراهمولیتیکوس. میکروب شناسی مواد غذایی[Internet]. 1394؛2(2):55-65. Available from: https://sid.ir/paper/250669/fa

    IEEE: کپی

    مهدی رییسی، علی دغاغله، مجتبی علیشاهی، و مهدی رحیمی، “بررسی اثر ضدباکتریایی برخی عصاره و اسانس های گیاهی بر باکتری ویبریو پاراهمولیتیکوس،” میکروب شناسی مواد غذایی، vol. 2، no. 2، pp. 55–65، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/250669/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button