مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

985
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

660
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثر ترکیبی لیزوزیم و اسانس آویشن شیرازی بر باکتری ویبریو پاراهمولیتیکوس

صفحات

 صفحه شروع 27 | صفحه پایان 34

چکیده

 مقدمه: مطالعات مختلفی در ارتباط با اثر اسانس ها و بعضی آنزیم ها بر روی میکرواورگانیسم های بیماری زای مواد غذایی در محیط کشت و غذا انجام گرفته است.هدف: هدف از این مطالعه تعیین میزان اثر اسانس آویشن شیرازی و لیزوزیم به صورت تنها و توام در مهار رشد ویبریو پاراهمولیتیکوس در محیط کشت بود.روش بررسی: در مطالعه حاضر سعی بر آن شد تا اثر اسانس آویشن شیرازی و لیزوزیم به صورت جداگانه و توام از طریق اندازه گیری MIC آن ها به دو روش ماکرودایلوشن و میکرودایلوشن, بر روی یکی از باکتری های مهم بیماری زای مواد غذایی (ویبریو پاراهمولیتیکوس), مورد ارزیابی قرار گیرد.نتایج: در این مطالعه MIC آویشن شیرازی به روش ماکرودایلوشن 0.01 درصد و به روش میکرودایلوشن 0.02 درصد محاسبه شد. لیزوزیم نیز تا غلظت 1000 میکروگرم در میلی لیتر نتوانست جلوی رشد باکتری را بگیرد.نتیجه گیری: نتایج حاصل از این آزمایش نشان داد اسانس آویشن شیرازی نسبت به لیزوزیم اثر مناسب تری در کاهش میزان ویبریو پاراهمولیتیکوس دارد. اگر چه حضور توام اسانس و لیزوزیم باعث کاهش MIC نشد, ولی نتایج بررسی منحنی رشد تحت تاثیر غلظت تحت بازدارندگی نشان می دهد که ترکیب این دو ماده باعث افزایش فاز تاخیری می شود که این اثر در میکروبیولوژی مواد غذایی دارای اهمیت بالایی می باشد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

    استناددهی

    APA: کپی

    آخوندزاده بستی، افشین، امین زارع، مجید، رضوی روحانی، سیدمهدی، خنجری، علی، نوری، نگین، جبلی جوان، اشکان، طاهری میرقائد، علی، رئیسی، مجتبی، نقیلی، حسین، و محمدخان، فاطمه. (1393). اثر ترکیبی لیزوزیم و اسانس آویشن شیرازی بر باکتری ویبریو پاراهمولیتیکوس. گیاهان دارویی، 13(50)، 27-34. SID. https://sid.ir/paper/15274/fa

    Vancouver: کپی

    آخوندزاده بستی افشین، امین زارع مجید، رضوی روحانی سیدمهدی، خنجری علی، نوری نگین، جبلی جوان اشکان، طاهری میرقائد علی، رئیسی مجتبی، نقیلی حسین، محمدخان فاطمه. اثر ترکیبی لیزوزیم و اسانس آویشن شیرازی بر باکتری ویبریو پاراهمولیتیکوس. گیاهان دارویی[Internet]. 1393؛13(50):27-34. Available from: https://sid.ir/paper/15274/fa

    IEEE: کپی

    افشین آخوندزاده بستی، مجید امین زارع، سیدمهدی رضوی روحانی، علی خنجری، نگین نوری، اشکان جبلی جوان، علی طاهری میرقائد، مجتبی رئیسی، حسین نقیلی، و فاطمه محمدخان، “اثر ترکیبی لیزوزیم و اسانس آویشن شیرازی بر باکتری ویبریو پاراهمولیتیکوس،” گیاهان دارویی، vol. 13، no. 50، pp. 27–34، 1393، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/15274/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button