مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,085
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

621
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تاثیر شستشو و حمل لاشه مرغ در دماهای مختلف ازکشتارگاه های غرب تهران تا محل عرضه

صفحات

 صفحه شروع 45 | صفحه پایان 56

چکیده

 باکتری های بیماری زای انسانی عامل شمار زیادی از مسمومیت های غذایی در انسان طی مصرف گوشت ماکیان آلوده می باشند. هدف از این مطالعه, بررسی تاثیر شستشو (چیلر دوم) در کشتارگاه وحمل لاشه ها در دماهای متفاوت تا محل عرضه بر میزان بار میکروبی استافیلوکوکوس اورئوس, سالمونلا و اشریشیا کلی در لاشه مرغ بود. نمونه برداری از تعداد 180 لاشه مرغ به طور تصادفی از کشتارگاهی در غرب تهران بعد از مرحله شستشوی نهایی (چیلر دوم) در کشتارگاه, تا محل عرضه توسط خودروی معمولی (دمای محیط), خودرو با سردخانه خاموش و سردخانه دار انجام پذیرفت. نتایج نشان داد که میزان آلودگی اشریشیا کلی و شمارش کلی باکتریایی در مرحله بعد از لاشه پذیری به طور معناداری بیشتراز مرحله قبل از لاشه پذیری بود. میانگین مقادیر باکتریایی شمارش شده در نمونه های کشتارگاه (گروه قبل), به جز سالمونلا در نمونه ساق ران در خودروی سردخانه دار, به طور قابل توجهی کمتر از نمونه های حمل شده پس از 4 ساعت (گروه بعد) بودند, همچنین میانگین شمارش کلی میکروبی و استافیلوکوکوس اورئوس لاشه های حمل شده توسط خودروی معمولی به حداکثر رسید CFU/gr (18.63 ´ 106 ± 2.82 ´ 106 CFU/gr) که میانگین شمارش کلی میکروبی نسبت به مقدار استاندارد بالاتر بود) (0.05> p), در حالی که در خودروی سردخانه خاموش این مقدار به حداقل رسید که نسبت به مقدار استاندارد کمتر بود (0.65 ´ 106 ± 0.048 ´ 106 CFU/gr). به طور کلی نتایج به دست آمده نشان داد که حمل لاشه های مرغ توسط خودروهای معمولی و سردخانه خاموش شرایط محیطی نامناسبی را برای رشد لگاریتمی باکتری های پاتوژن غذایی فراهم می کند و موجب انتقال آن ها به انسان می گردد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    حسین نژادیزدی، ندا، اهری، حامد، و آخوندزاده، افشین. (1396). تاثیر شستشو و حمل لاشه مرغ در دماهای مختلف ازکشتارگاه های غرب تهران تا محل عرضه. میکروب شناسی مواد غذایی، 4(2)، 45-56. SID. https://sid.ir/paper/250676/fa

    Vancouver: کپی

    حسین نژادیزدی ندا، اهری حامد، آخوندزاده افشین. تاثیر شستشو و حمل لاشه مرغ در دماهای مختلف ازکشتارگاه های غرب تهران تا محل عرضه. میکروب شناسی مواد غذایی[Internet]. 1396؛4(2):45-56. Available from: https://sid.ir/paper/250676/fa

    IEEE: کپی

    ندا حسین نژادیزدی، حامد اهری، و افشین آخوندزاده، “تاثیر شستشو و حمل لاشه مرغ در دماهای مختلف ازکشتارگاه های غرب تهران تا محل عرضه،” میکروب شناسی مواد غذایی، vol. 4، no. 2، pp. 45–56، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/250676/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button