مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,239
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

265
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تاثیر توام حرارت و لاکتات سدیم در غیرفعال کردن سالمونلا تیفی موریوم در گوشت چرخ کرده

صفحات

 صفحه شروع 70 | صفحه پایان 77

چکیده

 مقدمه: از جمله مواد نگهدارنده مواد غذایی می توان به لاکتات سدیم اشاره نمود که به عنوان یک آنتی میکروب شناخته شده و عاملی جهت جلوگیری از آلودگی مواد غذایی به شمار می آید. این مطالعه جهت بررسی اثر ضد میکروبی لاکتات سدیم (0, 2.5, 4.5 درصد) و میزان درجه حرارت در بقای سالمونلا تیفی موریوم RTCC 1370, که به گوشت گاو بدون چربی چرخ کرده تلقیح شده بود, انجام گرفت.مواد و روش ها: جهت اندازه گیری اندیس (D value) D, نمونه ها در حمام آب گرم با حرارت های 60, 65, 70, 75 درجه سانتی گراد غوطه ور گردیدند. بررسی های آماری با استفاده از دو طرح فاکتوریل کاملا تصادفی و تست دانکن انجام گرفت.یافته ها: نتایج نشان می دهد که حرارت به طور معنی داری در اندیس D سالمونلا تیفی موریوم در گوشت چرخ کرده بدون چربی موثر است. اثر لاکتات سدیم به تنهایی معنی دار نبود. اثر توام درجه حرارت و لاکتات سدیم فقط در 70 و 75 درجه سانتی گراد اثر داشت, در حالی که این اثر در 60 و 65 درجه سانتی گراد مشاهده نگردید.نتیجه گیری: نتایج آزمایشات, تاییدی بر تاثیر لاکتات سدیم و حرارت بر سالمونلا تیفی موریوم در گوشت چرخ کرده است بطوری که اثر ضد میکروبی لاکتات سدیم فقط در حرارت های 70 درجه سانتی گراد به بالا روی سالمونلا تیفی موریوم اثر معنی داری دارد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    حبیبی پور، رضا، و بیات، سمیه. (1390). تاثیر توام حرارت و لاکتات سدیم در غیرفعال کردن سالمونلا تیفی موریوم در گوشت چرخ کرده. علوم غذایی و تغذیه، 8(2 (پیاپی 30))، 70-77. SID. https://sid.ir/paper/143165/fa

    Vancouver: کپی

    حبیبی پور رضا، بیات سمیه. تاثیر توام حرارت و لاکتات سدیم در غیرفعال کردن سالمونلا تیفی موریوم در گوشت چرخ کرده. علوم غذایی و تغذیه[Internet]. 1390؛8(2 (پیاپی 30)):70-77. Available from: https://sid.ir/paper/143165/fa

    IEEE: کپی

    رضا حبیبی پور، و سمیه بیات، “تاثیر توام حرارت و لاکتات سدیم در غیرفعال کردن سالمونلا تیفی موریوم در گوشت چرخ کرده،” علوم غذایی و تغذیه، vol. 8، no. 2 (پیاپی 30)، pp. 70–77، 1390، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/143165/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button