APA:
کپیحبیبی پور، رضا، و بیات، سمیه. (1390). تاثیر توام حرارت و لاکتات سدیم در غیرفعال کردن سالمونلا تیفی موریوم در گوشت چرخ کرده. علوم غذایی و تغذیه، 8(2 (پیاپی 30))، 70-77. SID. https://sid.ir/paper/143165/fa
Vancouver:
کپیحبیبی پور رضا، بیات سمیه. تاثیر توام حرارت و لاکتات سدیم در غیرفعال کردن سالمونلا تیفی موریوم در گوشت چرخ کرده. علوم غذایی و تغذیه[Internet]. 1390؛8(2 (پیاپی 30)):70-77. Available from: https://sid.ir/paper/143165/fa
IEEE:
کپیرضا حبیبی پور، و سمیه بیات، “تاثیر توام حرارت و لاکتات سدیم در غیرفعال کردن سالمونلا تیفی موریوم در گوشت چرخ کرده،” علوم غذایی و تغذیه، vol. 8، no. 2 (پیاپی 30)، pp. 70–77، 1390، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/143165/fa