APA:
کپیقشونی زاده، ریحانه، حسینی، سیدابراهیم، مهستی، پیمان، و شعبانی، شاهرخ. (1394). بررسی اثرات آنتی باکتریال نیسین بر باکتری استافیلوکوکوس اورئوس در گوشت چرخ شده گوسفندی نگهداری شده در یخچال. میکروب شناسی مواد غذایی، 2(1)، 69-77. SID. https://sid.ir/paper/250711/fa
Vancouver:
کپیقشونی زاده ریحانه، حسینی سیدابراهیم، مهستی پیمان، شعبانی شاهرخ. بررسی اثرات آنتی باکتریال نیسین بر باکتری استافیلوکوکوس اورئوس در گوشت چرخ شده گوسفندی نگهداری شده در یخچال. میکروب شناسی مواد غذایی[Internet]. 1394؛2(1):69-77. Available from: https://sid.ir/paper/250711/fa
IEEE:
کپیریحانه قشونی زاده، سیدابراهیم حسینی، پیمان مهستی، و شاهرخ شعبانی، “بررسی اثرات آنتی باکتریال نیسین بر باکتری استافیلوکوکوس اورئوس در گوشت چرخ شده گوسفندی نگهداری شده در یخچال،” میکروب شناسی مواد غذایی، vol. 2، no. 1، pp. 69–77، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/250711/fa