APA:
کپیغلامی آهنگران، مجید، جعفریان، محسن، و حاج صالحی، مازیار. (1393). مقایسه اثر نانوسیل و آب اکسیژنه در کاهش بار اشریشیاکلی سطح پوسته تخم مرغ. میکروب شناسی مواد غذایی، 1(2)، 21-25. SID. https://sid.ir/paper/250720/fa
Vancouver:
کپیغلامی آهنگران مجید، جعفریان محسن، حاج صالحی مازیار. مقایسه اثر نانوسیل و آب اکسیژنه در کاهش بار اشریشیاکلی سطح پوسته تخم مرغ. میکروب شناسی مواد غذایی[Internet]. 1393؛1(2):21-25. Available from: https://sid.ir/paper/250720/fa
IEEE:
کپیمجید غلامی آهنگران، محسن جعفریان، و مازیار حاج صالحی، “مقایسه اثر نانوسیل و آب اکسیژنه در کاهش بار اشریشیاکلی سطح پوسته تخم مرغ،” میکروب شناسی مواد غذایی، vol. 1، no. 2، pp. 21–25، 1393، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/250720/fa