مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,589
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

678
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

مقایسه اثر نانوسیل و آب اکسیژنه در کاهش بار اشریشیاکلی سطح پوسته تخم مرغ

صفحات

 صفحه شروع 21 | صفحه پایان 25

چکیده

 در این مطالعه سعی شده است کارایی دو ترکیب ضدعفونی کننده نانوسیل D2 و آب اکسیژنه جهت کاهش بار میکروبی پوسته تخم مرغ مورد مقایسه قرار گیرد. در این راستا تعداد 90 عدد تخم مرغ تهیه گردید و به 3 گروه تقسیم شدند. درگروه اول نانوسیل, در گروه دوم آب اکسیژنه و در گروه سوم آب مقطر استریل (به عنوان کنترل منفی) بر روی تخم مرغ های تهیه شده اسپری گردید. پس از 30 دقیقه تخم مرغ ها شکسته و تمام پوسته به قطعات کوچک خرد شده و با اضافه سازی نرمال سالین مورد کشت میکروبی قرارگرفت. پس از تهیه رقت های مختلف, مطابق روش های معمول باکتری شناسی به شناسایی و شمارش کلنی های اشریشیاکلی پرداخته شد. نتایج نشان داد تعداد کلنی های اشرشیا کلی در گروه های در معرض قرار گرفته با آب اکسیژنه و نانوسیل اختلاف معنی داری ندارند. همچنین تعداد کلنی های اشرشیا کلی در تخم مرغ های در معرض قرار گرفته با آب اکسیژنه و نانوسیل به طور معنی دار کمتر از گروه کنترل می باشد. لذا به نظر می رسد نانوسیل می تواند در ضدعفونی تخم مرغ کارایی داشته باشد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    غلامی آهنگران، مجید، جعفریان، محسن، و حاج صالحی، مازیار. (1393). مقایسه اثر نانوسیل و آب اکسیژنه در کاهش بار اشریشیاکلی سطح پوسته تخم مرغ. میکروب شناسی مواد غذایی، 1(2)، 21-25. SID. https://sid.ir/paper/250720/fa

    Vancouver: کپی

    غلامی آهنگران مجید، جعفریان محسن، حاج صالحی مازیار. مقایسه اثر نانوسیل و آب اکسیژنه در کاهش بار اشریشیاکلی سطح پوسته تخم مرغ. میکروب شناسی مواد غذایی[Internet]. 1393؛1(2):21-25. Available from: https://sid.ir/paper/250720/fa

    IEEE: کپی

    مجید غلامی آهنگران، محسن جعفریان، و مازیار حاج صالحی، “مقایسه اثر نانوسیل و آب اکسیژنه در کاهش بار اشریشیاکلی سطح پوسته تخم مرغ،” میکروب شناسی مواد غذایی، vol. 1، no. 2، pp. 21–25، 1393، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/250720/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button