APA:
کپیجاهدخانیکی، غلامرضا، نبی زاده نودهی، رامین، شیخ زاده، علیرضا، عرب عامری، مجید، میرزایی، مهدی، فلاح، ملیحه، و جواهری، طیبه. (1394). تاثیر بخار آب و نانوسیل بر حذف آلودگی میکروبی از دستگاه های تولید بستنی. (دانش و تندرستی در علوم پایه پزشکی (مجله دانش و تندرستی، 10(1 )، 25-30. SID. https://sid.ir/paper/107789/fa
Vancouver:
کپیجاهدخانیکی غلامرضا، نبی زاده نودهی رامین، شیخ زاده علیرضا، عرب عامری مجید، میرزایی مهدی، فلاح ملیحه، جواهری طیبه. تاثیر بخار آب و نانوسیل بر حذف آلودگی میکروبی از دستگاه های تولید بستنی. (دانش و تندرستی در علوم پایه پزشکی (مجله دانش و تندرستی[Internet]. 1394؛10(1 ):25-30. Available from: https://sid.ir/paper/107789/fa
IEEE:
کپیغلامرضا جاهدخانیکی، رامین نبی زاده نودهی، علیرضا شیخ زاده، مجید عرب عامری، مهدی میرزایی، ملیحه فلاح، و طیبه جواهری، “تاثیر بخار آب و نانوسیل بر حذف آلودگی میکروبی از دستگاه های تولید بستنی،” (دانش و تندرستی در علوم پایه پزشکی (مجله دانش و تندرستی، vol. 10، no. 1 ، pp. 25–30، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/107789/fa