APA:
کپیفتحی مقدم، فاطمه، و رومیانی، لاله. (1398). تاثیر فیلم پروتئین میوفیبریلار در ترکیب با اسانس آویشن شیرازی بر افزایش ماندگاری فیله ماهی شوریده. میکروب شناسی مواد غذایی، 6(4 )، 59-73. SID. https://sid.ir/paper/250751/fa
Vancouver:
کپیفتحی مقدم فاطمه، رومیانی لاله. تاثیر فیلم پروتئین میوفیبریلار در ترکیب با اسانس آویشن شیرازی بر افزایش ماندگاری فیله ماهی شوریده. میکروب شناسی مواد غذایی[Internet]. 1398؛6(4 ):59-73. Available from: https://sid.ir/paper/250751/fa
IEEE:
کپیفاطمه فتحی مقدم، و لاله رومیانی، “تاثیر فیلم پروتئین میوفیبریلار در ترکیب با اسانس آویشن شیرازی بر افزایش ماندگاری فیله ماهی شوریده،” میکروب شناسی مواد غذایی، vol. 6، no. 4 ، pp. 59–73، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/250751/fa