APA:
کپیمنصوری، نرجس، مقدم، محمد، کاظمی، فاطمه، بحرینی، معصومه، و آرویی، حسین. (1398). تاثیر عصاره های گیاهی و بسته بندی بر کیفیت میکروبی و فعالیت آنتی اکسیدانی ریحان. میکروب شناسی مواد غذایی، 6(4 )، 8-23. SID. https://sid.ir/paper/250752/fa
Vancouver:
کپیمنصوری نرجس، مقدم محمد، کاظمی فاطمه، بحرینی معصومه، آرویی حسین. تاثیر عصاره های گیاهی و بسته بندی بر کیفیت میکروبی و فعالیت آنتی اکسیدانی ریحان. میکروب شناسی مواد غذایی[Internet]. 1398؛6(4 ):8-23. Available from: https://sid.ir/paper/250752/fa
IEEE:
کپینرجس منصوری، محمد مقدم، فاطمه کاظمی، معصومه بحرینی، و حسین آرویی، “تاثیر عصاره های گیاهی و بسته بندی بر کیفیت میکروبی و فعالیت آنتی اکسیدانی ریحان،” میکروب شناسی مواد غذایی، vol. 6، no. 4 ، pp. 8–23، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/250752/fa