APA:
کپیطاهری، تینا، فضل آرا، علی، و رومیانی، لاله. (1398). اثر اسید استیک بر روی خصوصیات میکروبی, شیمیایی و حسی فیله گوشت بوقلمون در دمای یخچال. میکروب شناسی مواد غذایی، 6(2 )، 11-21. SID. https://sid.ir/paper/250773/fa
Vancouver:
کپیطاهری تینا، فضل آرا علی، رومیانی لاله. اثر اسید استیک بر روی خصوصیات میکروبی, شیمیایی و حسی فیله گوشت بوقلمون در دمای یخچال. میکروب شناسی مواد غذایی[Internet]. 1398؛6(2 ):11-21. Available from: https://sid.ir/paper/250773/fa
IEEE:
کپیتینا طاهری، علی فضل آرا، و لاله رومیانی، “اثر اسید استیک بر روی خصوصیات میکروبی, شیمیایی و حسی فیله گوشت بوقلمون در دمای یخچال،” میکروب شناسی مواد غذایی، vol. 6، no. 2 ، pp. 11–21، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/250773/fa