APA:
کپیحسینی، ساره، و علی آبادی، مجید. (1396). بررسی اثر جایگزینی گوشت گاو با بوقلمون بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی برگر. علوم و صنایع غذایی ایران، 14(69)، 215-227. SID. https://sid.ir/paper/72222/fa
Vancouver:
کپیحسینی ساره، علی آبادی مجید. بررسی اثر جایگزینی گوشت گاو با بوقلمون بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی برگر. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1396؛14(69):215-227. Available from: https://sid.ir/paper/72222/fa
IEEE:
کپیساره حسینی، و مجید علی آبادی، “بررسی اثر جایگزینی گوشت گاو با بوقلمون بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی برگر،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 14، no. 69، pp. 215–227، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72222/fa