مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

446
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

869
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثرات ضدمیکروبی عصاره متانولی پوست انار درآب سیب علیه ساکارومایسس سرویزیه، لاکتوباسیلوس پلانتاروم و آلیسایکلوباسیلوس اسیدوترستریس

صفحات

 صفحه شروع 22 | صفحه پایان 33

چکیده

 هدف از این تحقیق بررسی اثرات آنتی اکسیدانی و ضد میکروبی عصاره متانولی پوست انار بر روی ساکارومایسس سرویزیه PTCC 5269, لاکتوباسیلوس پلانتاروم PTCC 1058 و آلیسایکلوباسیلوس اسیدوترستریس ATCC 49025 در آب سیب می باشد. سه غلظت متفاوت از عصاره پوست انار (250, 500 و 1000 میکروگرم/میلی لیتر) و تیمار شاهد تهیه گردید. تیمارها در دمای یخچال برای 60 روز نگه داری گردید و از جهت اسیدیته, pH, کدورت, درجه بریکس, آنالیز میکروبی, در روز های صفر, 30 و 60 مورد آزمایش قرار گرفت. با افزایش زمان نگه داری و همچنین افزایش غلظت عصاره افزایش اسیدیته و کاهش pH مشاهده گردید. . با توجه به خصوصیات فیزیکوشیمیایی و ماندگاری آب سیب, نهایتا تیمار با 500 میکروگرم بر میلی لیتر عصاره فنولی پوست انار به عنوان تیمار بهینه تشخیص داده شد. نتایج نشان داد که عصاره ی الکلی پوست انار به عنوان یک نگه دارنده طبیعی و اثرگذار در کاهش کدورت در آب سیب در دمای یخچال مطرح می باشد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    رضوانی فرد، زینب، اسحاقی، محمدرضا، و حسن زاده، سیدمهدی. (1398). اثرات ضدمیکروبی عصاره متانولی پوست انار درآب سیب علیه ساکارومایسس سرویزیه, لاکتوباسیلوس پلانتاروم و آلیسایکلوباسیلوس اسیدوترستریس. میکروب شناسی مواد غذایی، 6(2 )، 22-33. SID. https://sid.ir/paper/250776/fa

    Vancouver: کپی

    رضوانی فرد زینب، اسحاقی محمدرضا، حسن زاده سیدمهدی. اثرات ضدمیکروبی عصاره متانولی پوست انار درآب سیب علیه ساکارومایسس سرویزیه, لاکتوباسیلوس پلانتاروم و آلیسایکلوباسیلوس اسیدوترستریس. میکروب شناسی مواد غذایی[Internet]. 1398؛6(2 ):22-33. Available from: https://sid.ir/paper/250776/fa

    IEEE: کپی

    زینب رضوانی فرد، محمدرضا اسحاقی، و سیدمهدی حسن زاده، “اثرات ضدمیکروبی عصاره متانولی پوست انار درآب سیب علیه ساکارومایسس سرویزیه, لاکتوباسیلوس پلانتاروم و آلیسایکلوباسیلوس اسیدوترستریس،” میکروب شناسی مواد غذایی، vol. 6، no. 2 ، pp. 22–33، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/250776/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button