مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

539
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

678
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تعیین تأثیر افزایش سطح عمومی قیمت ها بر بهداشت مواد غذایی: بررسی گذشته نگر

صفحات

 صفحه شروع 46 | صفحه پایان 56

چکیده

 هدف این پژوهش بررسی تأثیر شوک­ های پولی و قیمت مواد غذایی بر بهداشت مواد غذایی است و از جهات مختلفی دارای اهمیت و ضرورت است که مهم ترین آن امنیت غذا و تغذیه در ایران است, امنیت غذا و تغذیه زمانی حاصل می شود که همه مردم در همه زمان­ ها مقدار کافی و با کیفیت از غذاهای متنوع با محتوای مواد غذایی ایمن, برای تأمین احتیاجات مصرف نمایند و زندگی سالم و فعال توأم با بهداشت, مراقبت مکفی و محیط سالم در اختیار داشته باشند. داده­ های مورد نیاز برای انجام این پژوهش, از بانک اطلاعات سری زمانی اقتصادی بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران و سازمان نظارت بر مواد غذایی وزارت بهداشت و درمان و آموزش پزشکی در طی دوره 1396-1355 استخراج شده است. برای تجزیه و تحلیل داده­ ها از مدل کارگو (2005) استفاده شده است, این مدل, یک الگوی تصحیح خطا با متغیرهای آلودگی میکروبی مواد غذایی, قیمت حقیقی مواد غذایی, درآمد سرانه حقیقی (درآمد سرانه به قیمت­ های ثابت), نرخ ارز حقیقی (نسبت قیمت های خارجی به قیمت های داخلی بر حسب یک پول مشخص), و شوک­ های منفی و مثبت عرضه پول (افزایش حجم نقدینگی در یک دوره مشخص) می­ باشد. نتایج حاکی از آن است در بلندمدت, شوک­ های مثبت و منفی پولی به ترتیب, دارای اثر مثبت و منفی معنادار و درآمد سرانه حقیقی نیز دارای اثر مثبت و معنادار بر آلودگی میکروبی مواد غذایی در ایران است.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    بخشی نژاد، محمود. (1398). تعیین تأثیر افزایش سطح عمومی قیمت ها بر بهداشت مواد غذایی: بررسی گذشته نگر. میکروب شناسی مواد غذایی، 6(2 )، 46-56. SID. https://sid.ir/paper/250780/fa

    Vancouver: کپی

    بخشی نژاد محمود. تعیین تأثیر افزایش سطح عمومی قیمت ها بر بهداشت مواد غذایی: بررسی گذشته نگر. میکروب شناسی مواد غذایی[Internet]. 1398؛6(2 ):46-56. Available from: https://sid.ir/paper/250780/fa

    IEEE: کپی

    محمود بخشی نژاد، “تعیین تأثیر افزایش سطح عمومی قیمت ها بر بهداشت مواد غذایی: بررسی گذشته نگر،” میکروب شناسی مواد غذایی، vol. 6، no. 2 ، pp. 46–56، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/250780/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button