مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

721
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

674
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تاثیر آموزش والدین در رابطه با پخت غذای سالم بر وضعیت سلامت کودکان و نوجوانان: یک مرور ساختار مند

صفحات

 صفحه شروع 58 | صفحه پایان 69

چکیده

 سابقه و هدف: پژوهش حاضر, مداخلات انجام شده در زمینه آموزش مهارت پخت غذا به والدین را به منظور شناسایی موثرترین روش آموزشی جهت ایجاد پیامدهای مثبت و طولانی اثر در ارتقاء سلامت کودکان و نوجوانان, به شیوه ساختارمند مورد بررسی و تحلیل قرار داده است.مواد و روش ها: جستجوی الکترونیکی پایگاه های اطلاعاتی با استفاده از کلمات کلیدی فارسی و انگلیسی انجام شد. پایگاه های مورد بررسی عبارت بودند از SCOPOUS, PROQUEST SCIENCE DIRECT, PUBMED, SPRINGER ,SID , Iran Medex, Google Scholar. در این بررسی مطالعات مداخله آموزشی که شامل افزایش دانش و مهارت پخت غذای سالم در والدین, همراه با سنجش تاثیر مداخله بر کودکان و نوجوانان بوده و بین ژانویه 2005 تا سپتامبر 2014 به چاپ رسیده بودند, مورد بررسی قرار گرفتند.یافته ها: مداخلات در زمینه آموزش مهارت پخت غذای سالم به والدین به دو دسته کلی (الف) مبتنی بر نظریه ها و مدل های تغییررفتار و (ب) مطالعات بدون استفاده از مدل ها و نظریه ها تقسیم شدند. از 7 مقاله بررسی شده 4 مورد در دسته اول و 3 مورد در دسته دوم طبقه بندی گردیدند. مطالعات بر اساس ایجاد تغییر مطلوب در نمایه توده بدنی و همچنین ماندگاری تغییر رفتار انجام شده در پیگیری های بعد مقایسه گردیدند.نتیجه گیری: برنامه های آموزشی چند ترکیبی به همراه استفاده از نظریه ها و مدل های تغییر رفتار, بهترین شیوه برای دستیابی به نتایج مورد انتظار می باشد. جهت ایجاد تغییرات مطلوب در نمایه توده بدنی کودکان و نوجوانان نیاز به انجام کارآزمایی های بالینی طولانی مدت با چندین استراتژی مختلف وجود دارد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    هزاوه ای، سیدمحمدمهدی، طاهری، ملیحه، شیراحمدی، سمانه، و رضایی، نفیسه. (1394). تاثیر آموزش والدین در رابطه با پخت غذای سالم بر وضعیت سلامت کودکان و نوجوانان: یک مرور ساختار مند. آموزش و سلامت جامعه، 2(1)، 58-69. SID. https://sid.ir/paper/253534/fa

    Vancouver: کپی

    هزاوه ای سیدمحمدمهدی، طاهری ملیحه، شیراحمدی سمانه، رضایی نفیسه. تاثیر آموزش والدین در رابطه با پخت غذای سالم بر وضعیت سلامت کودکان و نوجوانان: یک مرور ساختار مند. آموزش و سلامت جامعه[Internet]. 1394؛2(1):58-69. Available from: https://sid.ir/paper/253534/fa

    IEEE: کپی

    سیدمحمدمهدی هزاوه ای، ملیحه طاهری، سمانه شیراحمدی، و نفیسه رضایی، “تاثیر آموزش والدین در رابطه با پخت غذای سالم بر وضعیت سلامت کودکان و نوجوانان: یک مرور ساختار مند،” آموزش و سلامت جامعه، vol. 2، no. 1، pp. 58–69، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/253534/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button