APA:
کپیشکرگزار، سمیه، قبادی دانا، مریم، و سلامی، مریم. (1395). بررسی امکان استفاده از نکتار پرتقال - انبه به عنوان حامل پروبیوتیک. میکروبیولوژی کاربردی در صنایع غذایی، 2(1)، 15-24. SID. https://sid.ir/paper/254844/fa
Vancouver:
کپیشکرگزار سمیه، قبادی دانا مریم، سلامی مریم. بررسی امکان استفاده از نکتار پرتقال - انبه به عنوان حامل پروبیوتیک. میکروبیولوژی کاربردی در صنایع غذایی[Internet]. 1395؛2(1):15-24. Available from: https://sid.ir/paper/254844/fa
IEEE:
کپیسمیه شکرگزار، مریم قبادی دانا، و مریم سلامی، “بررسی امکان استفاده از نکتار پرتقال - انبه به عنوان حامل پروبیوتیک،” میکروبیولوژی کاربردی در صنایع غذایی، vol. 2، no. 1، pp. 15–24، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/254844/fa