مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

3,133
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

696
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی تاثیر جایگزینی روغن با اینولین بر خواص کیفی نان خرمایی و میزان بقای باکتری پروبیوتیک باسیلوس کواگولانس

صفحات

 صفحه شروع 1 | صفحه پایان 8

چکیده

 هدف از تحقیق حاضر بررسی امکان جایگزین کردن روغن با اینولین در نان خرمایی و تولید یک محصول غذایی فراسودمند تحت عنوان «نان خرمایی سین بیوتیک» در حضور باکتری پروبیوتیک باسیلوس کواگولانس بود. بدین منظور نان خرمایی با 10 و 20 درصد جایگزینی روغن با اینولین تولید شد. خصوصیات حسی, بافت و رطوبت نمونه ها مورد ارزیابی قرار گرفت.نتایج نشان داد که نمونه حاوی 20 درصد اینولین مطلوب بوده و حضور اینولین سبب حفظ رطوبت طی پخت و نگهداری, کاهش سفتی و بهبود طعم نمونه ها شده است. افزودن اینولین به نمونه ها تغییر معنی داری را در رنگ آن ها ایجاد نکرد. در مرحله بعد نمونه نان خرمایی با 20 درصد اینولین و باکتری باسیلوس کواگولانس تهیه گردید. پس از پخت و نگهداری نمونه ها در دمای محیط, در روزهای 1, 60 و 120 پس از تولید از نظر بقای باکتری پروبیوتیک مورد ارزیابی قرار گرفتند. در نمونه حاوی اینولین کمترین میزان کاهش تعداد باسیلوس کواگولانس مشاهده شد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    شهرزادمقدم، مونا، و بهرامیان، سمیرا. (1396). بررسی تاثیر جایگزینی روغن با اینولین بر خواص کیفی نان خرمایی و میزان بقای باکتری پروبیوتیک باسیلوس کواگولانس. میکروبیولوژی کاربردی در صنایع غذایی، 3(2 )، 1-8. SID. https://sid.ir/paper/254870/fa

    Vancouver: کپی

    شهرزادمقدم مونا، بهرامیان سمیرا. بررسی تاثیر جایگزینی روغن با اینولین بر خواص کیفی نان خرمایی و میزان بقای باکتری پروبیوتیک باسیلوس کواگولانس. میکروبیولوژی کاربردی در صنایع غذایی[Internet]. 1396؛3(2 ):1-8. Available from: https://sid.ir/paper/254870/fa

    IEEE: کپی

    مونا شهرزادمقدم، و سمیرا بهرامیان، “بررسی تاثیر جایگزینی روغن با اینولین بر خواص کیفی نان خرمایی و میزان بقای باکتری پروبیوتیک باسیلوس کواگولانس،” میکروبیولوژی کاربردی در صنایع غذایی، vol. 3، no. 2 ، pp. 1–8، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/254870/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا