APA:
کپیشهرزادمقدم، مونا، و بهرامیان، سمیرا. (1396). بررسی تاثیر جایگزینی روغن با اینولین بر خواص کیفی نان خرمایی و میزان بقای باکتری پروبیوتیک باسیلوس کواگولانس. میکروبیولوژی کاربردی در صنایع غذایی، 3(2 )، 1-8. SID. https://sid.ir/paper/254870/fa
Vancouver:
کپیشهرزادمقدم مونا، بهرامیان سمیرا. بررسی تاثیر جایگزینی روغن با اینولین بر خواص کیفی نان خرمایی و میزان بقای باکتری پروبیوتیک باسیلوس کواگولانس. میکروبیولوژی کاربردی در صنایع غذایی[Internet]. 1396؛3(2 ):1-8. Available from: https://sid.ir/paper/254870/fa
IEEE:
کپیمونا شهرزادمقدم، و سمیرا بهرامیان، “بررسی تاثیر جایگزینی روغن با اینولین بر خواص کیفی نان خرمایی و میزان بقای باکتری پروبیوتیک باسیلوس کواگولانس،” میکروبیولوژی کاربردی در صنایع غذایی، vol. 3، no. 2 ، pp. 1–8، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/254870/fa