مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

752
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

581
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثر تیمار اسیدهای آلی به تنهایی یا همراه با امواج فراصوت در افزایش عمر قفسه ای برش های تازه میوه کیوی

صفحات

 صفحه شروع 125 | صفحه پایان 137

چکیده

 عرضه میوه بهصورت برشهای تازه و آماده مصرف در سالهای اخیر افزایش زیادی یافته است. میوه کیوی نیز از جمله میوه هایی است که عرضه آن به صورت تازه بریده در سال های اخیر روند افزایشی داشته است. آلودگی میکروبی, کاهش شدید سفتی و قهوه ای شدن از عوامل اصلی محدود کننده عمر قفسه ای قطعات تازه بریده میوه ها می باشند. در این پژوهش اثر تیمارهای اسید اگزالیک و اسید سیتریک هریک در غلظت های صفر, دو, چهار و شش میلی مولار به تنهایی و یا در تلفیق با تیمار امواج فراصوت روی قطعات تازه بریده میوه کیوی مورد بررسی قرار گرفت. قطعات تازه بریده کیوی پس از اعمال تیمار, در دمای دو درجه سانتی گراد انبار و در زمان های 7 و 14 روز از انبار سرد خارج و مورد بررسی قرار گرفتند. نتایج نشان داد که تیمارهای اسید اگزالیک و اسید سیتریک به طور موثری در مقایسه با شاهد ظاهر محصول را حفظ نموده و دارای سفتی بافت, اسید قابل تیتر, اسید آسکوربیک, مقدار فنل کل و ظرفیت آنتی اکسیدانی بالاتر و در عین حال کلونی باکتری کمتری بودند. در بین تیمارهای اعمال شده نیز تیمارهای اسید اگزالیک در غلظت های دو, چهار و شش میلی مولار و اسید سیتریک در غلظت شش میلی مولار بهتر از سایر تیمارها عمل نمودند. اعمال تیمار فراصوت به تنهایی با وجود کاهش بار میکروبی و حفظ بهتر ویژگی های آنتی اکسیدانی تاثیر چندانی در حفظ بازارپسندی قطعات تازه بریده میوه کیوی نشان نداد. بنابراین اعمال تیمارهای اسیدآلی به صورت غوطه وری می تواند در افزایش عمر قفسه ای قطعات بریده شده میوه کیوی مورد استفاده قرار گیرد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    منصوری، آمنه، و خادمی، اورنگ. (1394). اثر تیمار اسیدهای آلی به تنهایی یا همراه با امواج فراصوت در افزایش عمر قفسه ای برش های تازه میوه کیوی. تولید فرآوری محصولات زراعی و باغی، 5(18)، 125-137. SID. https://sid.ir/paper/255857/fa

    Vancouver: کپی

    منصوری آمنه، خادمی اورنگ. اثر تیمار اسیدهای آلی به تنهایی یا همراه با امواج فراصوت در افزایش عمر قفسه ای برش های تازه میوه کیوی. تولید فرآوری محصولات زراعی و باغی[Internet]. 1394؛5(18):125-137. Available from: https://sid.ir/paper/255857/fa

    IEEE: کپی

    آمنه منصوری، و اورنگ خادمی، “اثر تیمار اسیدهای آلی به تنهایی یا همراه با امواج فراصوت در افزایش عمر قفسه ای برش های تازه میوه کیوی،” تولید فرآوری محصولات زراعی و باغی، vol. 5، no. 18، pp. 125–137، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/255857/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button