APA:
کپیمنصوری، آمنه، و خادمی، اورنگ. (1394). اثر تیمار اسیدهای آلی به تنهایی یا همراه با امواج فراصوت در افزایش عمر قفسه ای برش های تازه میوه کیوی. تولید فرآوری محصولات زراعی و باغی، 5(18)، 125-137. SID. https://sid.ir/paper/255857/fa
Vancouver:
کپیمنصوری آمنه، خادمی اورنگ. اثر تیمار اسیدهای آلی به تنهایی یا همراه با امواج فراصوت در افزایش عمر قفسه ای برش های تازه میوه کیوی. تولید فرآوری محصولات زراعی و باغی[Internet]. 1394؛5(18):125-137. Available from: https://sid.ir/paper/255857/fa
IEEE:
کپیآمنه منصوری، و اورنگ خادمی، “اثر تیمار اسیدهای آلی به تنهایی یا همراه با امواج فراصوت در افزایش عمر قفسه ای برش های تازه میوه کیوی،” تولید فرآوری محصولات زراعی و باغی، vol. 5، no. 18، pp. 125–137، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/255857/fa