مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

762
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

189
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی اثر پیش تیمار ترکیبی اسمز - فراصوت روی خشک شدن ورقه های کیوی

صفحات

 صفحه شروع 323 | صفحه پایان 329

چکیده

 هدف از این پژوهش استفاده از پیش تیمار ترکیبی اسمز و فراصوت, و بررسی زمان خشک شدن و قابلیت جذب آب مجدد, نمونه های خشک شده کیوی (رقم هایوارد), است. آبگیری از نمونه های کیوی در سه سطح زمانی 10, 20 و 30 دقیقه در دمای محیط در داخل محلول های اسمزی ساکارز 30 oBX, 50 و 70 در حمام فراصوت, انجام گرفت. نتایج حاصل از زمان خشک شدن نشان دادند که با کاهش ضخامت نمونه های کیوی از 8 به 6 میلی متر, افزایش غلظت محلول اسمزی و زمان فراصوت, زمان رسیدن به میزان رطوبت 20%, برای هر تیمار کاهش یافت. بررسی ها نشان دادند که, کمترین زمان لازم برای رسیدن به میزان رطوبت 20% در نمونه های کیوی 6 و 8 میلی متری, مربوط به نمونه های پیش تیمار شده با محلول اسمزی 70o BX و زمان 30 دقیقه فراصوت, به ترتیب با زمان 263 و 313 دقیقه است. همچنین نتایج حاصل از جذب آب مجدد در نمونه های پیش تیمار شده ترکیبی نشان دادند که با افزایش غلظت محلول اسمزی, زمان موج دهی با فراصوت و افزایش ضخامت نمونه های کیوی از 6 به 8 میلی متر, قابلیت جذب آب مجدد نسبت به نمونه شاهد کاهش یافته است. نتایج ارزیابی حسی در مورد پذیرش کلی کیوی خشک شده نشان داد, که استفاده از پیش تیمار ترکیبی از مقبولیت بیشتری نسبت به نمونه شاهد برخوردار بوده است.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    اشراقی، الهه، کاشانی نژاد، مهدی، مقصودلو، یحیی، بیرقی طوسی، شهرام، و اعلمی، مهران. (1392). بررسی اثر پیش تیمار ترکیبی اسمز - فراصوت روی خشک شدن ورقه های کیوی. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، 9(4)، 323-329. SID. https://sid.ir/paper/475357/fa

    Vancouver: کپی

    اشراقی الهه، کاشانی نژاد مهدی، مقصودلو یحیی، بیرقی طوسی شهرام، اعلمی مهران. بررسی اثر پیش تیمار ترکیبی اسمز - فراصوت روی خشک شدن ورقه های کیوی. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1392؛9(4):323-329. Available from: https://sid.ir/paper/475357/fa

    IEEE: کپی

    الهه اشراقی، مهدی کاشانی نژاد، یحیی مقصودلو، شهرام بیرقی طوسی، و مهران اعلمی، “بررسی اثر پیش تیمار ترکیبی اسمز - فراصوت روی خشک شدن ورقه های کیوی،” پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 9، no. 4، pp. 323–329، 1392، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/475357/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button