مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

816
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

507
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی اثر پختهای مکرر چینی و نوع آلیاژ بیس متال و نابل بر انطباق مارژین شولدر پرسلن

صفحات

 صفحه شروع 69 | صفحه پایان 76

چکیده

 بیان مساله: به منظور رفع مشکل نازیبایی طوق فلزی روکشهای متال سرامیک روشها و مواد مختلفی بکار رفته اند که تکنیک شولدر پرسلن یکی از روشهای پیشنهادی است.هدف: مطالعه حاضر با هدف بررسی تاثیر پختهای مکرر چینی بر تطابق مارژین شولدر پرسلن در روکشهای چینی- فلز ساخته شده از دو نوع آلیاژ نابل و بیس متال انجام شد.روش بررسی: در این مطالعه تجربی, از چهارگروه ده تایی مدل (دای) برنجی, استفاده شد. سرپوشهای فلزی گروههای A و B با آلیاژ نابل و سرپوشهای فلزی گروههای C و D از آلیاژ بیس متال ریخته شدند. عرض شولدر در گروههای A و C یک میلیمتر و در گروههای B و 1.5 D میلیمتر بود. پس از انجام مراحل دگازینگ واپک گذاری, چینی شولدر پرسلن در ناحیه شولدر سرپوشها کامل گردید و میانگین فاصله عمودی مارژین با میکروسکوپ Reflective با بزرگنمایی 400 برابر اندازه گیری شد. اطلاعات به دست آمده با استفاده از آزمونهای یک و دو طرفه ANOVA و دانکن تحلیل گردید.یافته ها: در این تحقیق دو عامل نوع آلیاژ و عرض شولدر به طور همزمان اثرات متقابل (Interaction) ایجاد نکردند (P=0.709). نوع آلیاژ تاثیر معنی داری بر انطباق مارژین داشت (P=0.021) و بهترین نوع آلیاژ از نظر تطابق مارژین شولدر پرسلن, آلیاژ بیس متال بود. عرض شولدر نیز تاثیر معنی داری بر انطباق مارژین داشت (p=0.000)؛ چنان که با کاهش عرض شولدر تطابق مارژین شولدر پرسلن افزایش یافت.نتیجه گیری: با توجه به یافته های مطالعه حاضر, میزان انطباق شولدر پرسلن بخصوص با عرض شولدر 1 میلیمتر و آلیاژ بیس متال بهتر است.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    خدادادی، رضا، رکنی، شهین، و نجفی پور، محمد. (1383). بررسی اثر پختهای مکرر چینی و نوع آلیاژ بیس‌ متال و نابل بر انطباق مارژین شولدر پرسلن. مجله دندانپزشکی (دانشگاه علوم پزشکی تهران)، 17(3 (مسلسل 40))، 69-76. SID. https://sid.ir/paper/25764/fa

    Vancouver: کپی

    خدادادی رضا، رکنی شهین، نجفی پور محمد. بررسی اثر پختهای مکرر چینی و نوع آلیاژ بیس‌ متال و نابل بر انطباق مارژین شولدر پرسلن. مجله دندانپزشکی (دانشگاه علوم پزشکی تهران)[Internet]. 1383؛17(3 (مسلسل 40)):69-76. Available from: https://sid.ir/paper/25764/fa

    IEEE: کپی

    رضا خدادادی، شهین رکنی، و محمد نجفی پور، “بررسی اثر پختهای مکرر چینی و نوع آلیاژ بیس‌ متال و نابل بر انطباق مارژین شولدر پرسلن،” مجله دندانپزشکی (دانشگاه علوم پزشکی تهران)، vol. 17، no. 3 (مسلسل 40)، pp. 69–76، 1383، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/25764/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button