APA:
کپیعابدفر، عباس، حسینی نژاد، مرضیه، صادقی، علیرضا، و عباس زاده، فاطمه. (1398). بهینه سازی تخمیر کنترل شده خمیرترش سبوس برنج و ارزیابی خصوصیات کیفی نان حجیم با استفاده از روش (RSM). فناوری های جدید در صنعت غذا (فناوری های نوین غذایی)، 6(3 )، 379-397. SID. https://sid.ir/paper/258698/fa
Vancouver:
کپیعابدفر عباس، حسینی نژاد مرضیه، صادقی علیرضا، عباس زاده فاطمه. بهینه سازی تخمیر کنترل شده خمیرترش سبوس برنج و ارزیابی خصوصیات کیفی نان حجیم با استفاده از روش (RSM). فناوری های جدید در صنعت غذا (فناوری های نوین غذایی)[Internet]. 1398؛6(3 ):379-397. Available from: https://sid.ir/paper/258698/fa
IEEE:
کپیعباس عابدفر، مرضیه حسینی نژاد، علیرضا صادقی، و فاطمه عباس زاده، “بهینه سازی تخمیر کنترل شده خمیرترش سبوس برنج و ارزیابی خصوصیات کیفی نان حجیم با استفاده از روش (RSM)،” فناوری های جدید در صنعت غذا (فناوری های نوین غذایی)، vol. 6، no. 3 ، pp. 379–397، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/258698/fa