APA:
کپیمحمودی، محمدجواد، و آزادبخت، محسن. (1397). بررسی اثرات پیش تیمارهای بلانچینگ و گرمایش اهمیک در خشک کردن مایکروویو بر برخی ویژگی های کیفی برش های هویج. فناوری های جدید در صنعت غذا (فناوری های نوین غذایی)، 6(2 )، 247-256. SID. https://sid.ir/paper/258710/fa
Vancouver:
کپیمحمودی محمدجواد، آزادبخت محسن. بررسی اثرات پیش تیمارهای بلانچینگ و گرمایش اهمیک در خشک کردن مایکروویو بر برخی ویژگی های کیفی برش های هویج. فناوری های جدید در صنعت غذا (فناوری های نوین غذایی)[Internet]. 1397؛6(2 ):247-256. Available from: https://sid.ir/paper/258710/fa
IEEE:
کپیمحمدجواد محمودی، و محسن آزادبخت، “بررسی اثرات پیش تیمارهای بلانچینگ و گرمایش اهمیک در خشک کردن مایکروویو بر برخی ویژگی های کیفی برش های هویج،” فناوری های جدید در صنعت غذا (فناوری های نوین غذایی)، vol. 6، no. 2 ، pp. 247–256، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/258710/fa